X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Pensioenverzekering/Flexxvermogensplan blijkt Woekerpolis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van driver68nl driver68nl Auteur op infoyo sinds
13 November 2008


Bekijk het profiel van driver68nl
Datum: 27-02-2012
Auteur: Driver68nl
Medio 2006 werd mij door een adviseur verteld dat ik de gelukkige eigenaar was van een pensioengat. Dit gat was eenvoudig te dichten door het afsluiten van een verzekering, een zogenaamd Flexxvermogensplan. Nu in 2012 kreeg ik een waarde overzicht waarop vermeld een bedrag van 2109,99. Na enige rekenen bracht mij dit na inleg van 3320,20 op een verlies van 1210,21.tijd om contact op te nemen met de Goudse verzekeringen.

Een vriendelijk dame verwees mij naar de tussenpersoon, die mij volgens haar precies kon vertellen hoe de vork in de steel zat. De Kinkelder was echter door een faillisement getroffen, en niet meer bereikbaar voor commentaar! Na diverse telefoontjes bleek dat mij polis diverse malen van verwisseld van tussenpersoon, maar nu in behandeling was bij tussenpersoon Meeýs. Nu zit nederland officieel in een crisis, met gevolg dat mijn financiŽle situatie door werkloosheid ook wat minder is geworden. Ik, geleid door bezuinigingsdrang, word dus min of meer gedwongen de betreffende polis te beŽindigen. Volgens de tussenpersoon was dit geen enkel probleem, en zou ik binnen afzienbare tijd schriftelijk bericht ontvangen over de afhandeling hiervan. Het bericht wat ik ontving bevatte echter een extra kostenpost, waardoor ik van de 2109,99 nog maar 1815,89 overhield. Hier bleek dus alle vrees terecht, ik was ook slachtoffer van een Woekerpolis geworden. Gezien mijn huidige financiŽle situatie koos ik echter toch maar voor uitbetaling. Nu enkele weken later kreeg ik opnieuw bericht van de Goudse Verzekeringen waarbij nu ook nog loonbelasting werd ingehouden, en ik van de 1815,89 nu nog maar 1214,84 overhield! Alles bij elkaar heb ik de afgelopen jaren 3320,20 ingelegd waarvan dus 2105,36 aan de strijkstok is blijven hangen. Dit alles op een rijtje gezet kunt u in plaats van een Pensioenverzekering afsluiten bij de Goudse beter gebruik maken van de oude vertrouwde sok. Wat u hierin stopt, wordt in ieder geval niet minder!

Bent u ook slachtoffer van een Woekerpolis bij de Goudse Verzekeringen, dan ontvang ik graag bericht van u, zodat we samen stappen kunnen ondernemen tegen deze financiŽle wanpraktijken.

Reacties op dit artikel
Kornholio, 2012-05-15
( 0 )

Ook ik heb - sinds ongeveer 2000 of 2001 - een FlexxVermogens plan.
Afgesloten in de tijd dat het nog in guldens werd gerekend, en bij afsluiten zou het mij "slechts" iets van 65 gulden in de maand of zo kosten.
Precies weet ik niet meer, daarvoor zal ik de originele papieren moeten opzoeken, maar er staat mij vaag iets bij dat het in de buurt van de 65 gulden uit kwam per maand, aan inleg.
In die tijd had ik werk - welliswaar steeds wisselend werk, maar altijd goed werk, zwaar lichamelijk maar goedbetaald.
Fast-forward naar 2012... volgens wat er bij afsluiting van het Flexxvermogens plan werd voorgehouden, zou ik (in guldens gerekend) nu al enkele tienduizenden guldens waarde in dit Flexxvermogensplan moeten hebben, echter door de jaren heen (vooral dus dankzij het leuke Euro-grapje) is mijn maandelijkse inleg alweer wat jaartjes zowat het dubbele van wat het in guldens was, en op het waarde-overzicht dat ik ergens in Februari kreeg, staat dat de waarde van mijn polis, inclusief inleg, NOG GEEN 3000 EURO is!
Dus door de jaren heen hebben de Goudse/Tiel, en de tussenpersoon (die in april met de noorderzon vertrok terwijl ik nog afspraken met de man had lopen betreffende afkoop of andere noodmaatregelen, want ik ben inmiddels al weer bijna 3 jaar werkloos en kom niet meer aan het werk) aan mij dus een lekker centje verdiend, terwijl de waarde van mijn pakket nog niet eens in de buurt van mijn inleg komt.
Grof gerekend (nou ja, niet zo héél grof) was mijn inleg, gemeten eerst in guldens en toen in Euro's, over de hele looptijd 1560 gulden en sinds invoering van de euro, nog eens bijna 5000 euro (zal 4800 of 4900 zijn, dus omhoog afgerond op 5000 euro).
En voor die inleg, terwijl ik al drie jaar in financi√ęle ellende zit, mag ik blij zijn met een waarde van nog geen 3000 euro, waar na aftrek van commissie (die waarschijnlijk nog steeds voor de tussenpersoon loopt ook al kan ik de tussenpersoon in geen velden of wegen meer bekennen) en belastingen, ik waarschijnlijk blij mag zijn als ik ergens tussen de 1500 en en 2000 euro op mijn rekening gestort krijg, wanneer ik noodgedwongen afkoop - maar gaat dat afkopen nog wel lukken, als ik geen tussenpersoon meer heb? Goudse doet daar nogal vaag over wanneer ik ze mail/bel.

Leuk spelletje, zo lust ik er nog wel een.
"Ja, Jantje, als jij mij twintig jaar lang elke week een snoepje geeft, krijg jij van mij aan het einde van die twintig jaar voor de 1040 snoepjes die jij hebt ingelegd, 8320 snoepjes terug, dus het achtvoudige van je inleg."
[twee jaar later] "Jantje, we stappen over op andere snoepjes, waarvan jij me nu twee per week mag geven. En daarvoor krijg jij toch aan het einde een berg snoep terug, wel het tienvoudige."
[tien jaar later] "Jantje, jij hebt 1248 snoepjes ingelegd. Op dit moment kun je daar wel 15 snoepjes voor terug krijgen."

Ik ben zelf inmiddels via sociaal raadslieden bezig om te kijken of ik voor tegemoetkoming in aanmerking kom betreffende schrijnende gevallen, waar de Goudse melding van heeft gemaakt - je zou denken dat ze dat zelf wel duidelijk op hun site kunnen plaatsen, maar zelfs die raadslieden hier komen er nog niet uit of het antwoord nou ja of nee is, blijkt wel dat de Goudse hier al in 2011 duidelijkheid over hat moeten geven maar ja, naast ons geld is duidelijkheid bij de Goudse iets wat enorm aan de strijkstok blijft hangen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl