X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Top 5 van de meest nutteloze verzekeringen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van janr janr Auteur op infoyo sinds
11 Juli 2010


Bekijk het profiel van janr
Datum: 19-07-2010
Auteur: Janr
De dag van vandaag heb je tal van verzekeringen die je kan afsluiten voor verschillende doeleinden. Vanzelfsprekend zal die ene verzekering veel nuttiger zijn gedurende een mensenleven dan die andere..Wij maakten voor jou een Top 5 van de meest onnuttige verzekeringen.

Top5

1.Rekeningverzekering.
Deze verzekering kost je slechts enkele euro's per jaar maar de kans is wel heel minimiem dat je deze  ooit zal nodig hebben. Deze verzekering is meestal gekoppeld aan jouw zichtrekening of spaarrekening. Indien je door een ongeval komt te overlijden, zal jouw bank je een bepaalde som uitkeren.

2.Verlengde garantie
Als je een toestel koopt, kan je de garantie verlengen van 2 naar 5 jaar. Is dit wel nuttig als je weet hoe snel alles verouderd is?

3. Bagageverzekering
Deze verzekering dekt verlies of schade aan uw bagage. Lijkt misschien nuttig voor mensen die veel reizen maar als je weet dat heel wat zaken die je toch meehebt niet gedekt worden dan zijn we snel uitgepraat over het nut van deze verzekering.

4.Spaarverzekering voor het kind
Vanaf de geboorte totaan dat het kind zijn of haar 21ste verjaardag viert, kan je als ouder geld opzij zetten dat het kind dan kan gaan gebruiken als het 21 jaar geworden is. Ook hier lijken er wel interessantere mogelijkheden om geld opzij te zetten en te laten opbrengen over een termijn van 21 jaar. Denk maar aan aandelen, kasbons,...

5. Uitvaartverzekering
Dit houdt in dat jezelf geld spaart via een verzekering dat dan wordt aangewend om jouw eigen begrafenis te gaan financieren. Als je dit inderdaad wil en niet wenst dat jouw achtergebleven familie kosten heeft aan jouw uitvaartplechtigheid dan is het meer aangeraden om zelf geld apart te gaan houden voor de dag dat je er niet meer zal zijn.

Bezin eer je begint

Boven vermelde top 5 geeft duidelijk aan dat je er beter eens een nachtje over slaapt alvorens je een welbepaalde verzekering afsluit. Denk goed na en probeer je voor-en nadelen tegen elkaar af te wegen alvorens tot een beslissing over te gaan.

Reacties op dit artikel
Sarah neely, 2011-02-12
( 0 )

Geachte heer / mevrouw

Dit is om u te informeren dat Capital Trust FINANCIEN FIRM momenteel een lening aanbieden bij 3% rente.
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen aan onze klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, zijn we klaar om te praten met u over hoe wij uw needs.and voldoen hoe u deze lening te krijgen. Laat ons u helpen regelen de financiering en krijgt ook een zeer legitieme lening. Wij zijn geregistreerd en erkend financi√ęle huisvesting geeft uit lening tegen een lage rente voor iedere serieuze persoon, indien ge√Įnteresseerd vul het aanvraagformulier hieronder

COMPANY HOUSE EXECUTIVE
21 Bloomsbury Street London.
WCIB 3XD United Kingdom


Aanvraagformulier:

1) Volledige naam :.........
2) Land :..............
3) Adres: ...
4) Sex :..............
5) Burgerlijke stand :......................
6) Beroep :..............
7) Telefoonnummer :......
8) Maandinkomen :.....................
9) Leenbedrag Nodig :...............
10) Lening Duur :..................
11) Doel van Lening :.................
12) Leeftijd: ..............
Neem dan contact met ons op als toepassing vinden moeilijk in te vullen.
Groet,
Sarah Neely
Lening Officer
E-mail: capitaltrustloan@sify.com
Vertellen: +447024027803
Fax: +448447742385
Klaassen, 2012-02-17
( 0 )

Helemaal mee eens! Zeker het punt van sparen voor je kind. Waarom zou je gaan sparen met een rente van 2,5% op een kinderspaarrekening, als je al weet dat je voor een duur van 20 jaar gaat sparen? Dan kan je beter een spaardeposito nemen! Op bijvoorbeeld http://www.sparenkind.com/kinderspaardeposito.html zie je dat er zat spaardeposito's zijn met een rente van 4,0%. Dat tikt tenminste aan.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl