X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het hoogste rendement op een levensverzekering

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van pensioen pensioen Auteur op infoyo sinds
29 Juni 2010


Bekijk het profiel van pensioen
Datum: 30-06-2010
Auteur: Pensioen
Er worden door de verschillende verzekeraars vele vormen van levensverzekeringen aangeboden. Levensverzekeringen die alleen uitkeren bij overlijden, maar ook levensverzekeringen die alleen uitkeren bij leven. Er zijn echter ook levensverzekeringen die uitkeren bij leven en overlijden. Laat u over de vele verschillende mogelijkheden goed voorlichten. Voordat u een levensverzekering gaat afsluiten, zult u zich moeten afvragen in welke situaties u over de levensverzekering wilt kunnen beschikken.

Een levensverzekering kan helpen in de volgende situaties:
*Om bijvoorbeeld uw hypotheek schuld te kunnen aflossen.
*Om te kunnen garanderen dat de nabestaanden goed verzorgt achterblijven.
*Om te zorgen dat er een extra inkomen op de oude dag is.
*Om te sparen voor de toekomst en eventuele extra lasten die dat met zich meebrengt, zoals; studiekosten voor de kinderen.

Waarom bruto rendement vermelden
Voordat u een levensverzekering gaat afsluiten, is het belangrijk om te weten welk rendement u met de betreffende verzekering kunt behalen. Om er achter te komen of het rendement van de levensverzekering die u wilt afsluiten wel goed en hoog genoeg is, kunt u de diverse levensverzekeringen met elkaar gaan vergelijken. Dit vergelijken is echter niet zo gemakkelijk dan het lijkt. De ene verzekeraar geeft namelijk het bruto rendement door, terwijl anderen het netto rendement vermelden. Dit is niet alleen moeilijk vergelijken, maar hierdoor blijven er ook een deel van de kosten buiten de berekening. Kosten die erg belangrijk kunnen zijn voor uw totaal plaatje. Het is dan ook aan te raden om bij het zoeken naar een geschikte levensverzekering, aan de verzekeraar te vragen of het rendement bruto of netto is. Het verbond van verzekeraars is al bezig om de regel door te trekken, dat alle verzekeraars het bruto rendement bij hun levensverzekeringen gaan vermelden.

Het hoogste rendement met risico

Het hoogste rendement met risico
Wilt u een levensverzekering met het hoogst haalbare rendement, dan zal dat risicoís met zich mee brengen. Een vorm van levensverzekering met kans op hoog rendement, is een beleggingslijfrente of koopsompolis. Deze vorm van levensverzekering is gekoppeld aan de beurswaarde en is voor de echte gokker. Bij deze levensverzekering zijn de polisvoorwaarden niet gegarandeerd. Heeft u echter geluk, dan kan het rendement hoog zijn zodat u enorm veel winst maakt.

Hoog rendement met ingebouwde zekerheid
Wilt u een hoog rendement maar ook zekerheid, dan is een garantieverzekering voor u de oplossing. Een garantie verzekering wordt vaak aangeboden in combinatie met een levensverzekering, die werkt met beleggingen. Een andere mogelijkheid is een beleggingsverzekering. Bij deze verzekering wordt een kapitaal opgebouwd door middel van een clickfonds. Deze fondsen beschermen de inleg en zetten de waarde iedere keer als er een bepaalde hoogte is bereikt vast. Door deze verzekeringen heeft u een verhoogde kans op een hoog rendement en toch zekerheid van enig kapitaal behoud.

Wanneer kiezen voor een hoog rendement
Een rendement is de winst die een investering opbrengt. Het is natuurlijk logisch dat u zoveel mogelijk resultaat en winst wilt behalen, met het geld dat u investeert in een levensverzekering. De vraag is dan echter of u ook bereid bent enig risico te lopen. Bent u namelijk niet bereid om risico te lopen, dan is het aan te raden om de levensverzekeringen met een gegarandeerd eindkapitaal met elkaar te vergelijken en te kijken welke het meeste rendement geeft. Kiezen voor een levensverzekering met hoog rendement en het nodige risico nemen, is een optie indien uw toekomstplannen het nodige geld vereisen en u graag een goed verzorgde oude dag wilt beleven.

Reacties op dit artikel
Sarah neely, 2011-02-12
( 0 )

Geachte heer / mevrouw

Dit is om u te informeren dat Capital Trust FINANCIEN FIRM momenteel een lening aanbieden bij 3% rente.
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen aan onze klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, zijn we klaar om te praten met u over hoe wij uw needs.and voldoen hoe u deze lening te krijgen. Laat ons u helpen regelen de financiering en krijgt ook een zeer legitieme lening. Wij zijn geregistreerd en erkend financi√ęle huisvesting geeft uit lening tegen een lage rente voor iedere serieuze persoon, indien ge√Įnteresseerd vul het aanvraagformulier hieronder

COMPANY HOUSE EXECUTIVE
21 Bloomsbury Street London.
WCIB 3XD United Kingdom


Aanvraagformulier:

1) Volledige naam :.........
2) Land :..............
3) Adres: ...
4) Sex :..............
5) Burgerlijke stand :......................
6) Beroep :..............
7) Telefoonnummer :......
8) Maandinkomen :.....................
9) Leenbedrag Nodig :...............
10) Lening Duur :..................
11) Doel van Lening :.................
12) Leeftijd: ..............
Neem dan contact met ons op als toepassing vinden moeilijk in te vullen.
Groet,
Sarah Neely
Lening Officer
E-mail: capitaltrustloan@sify.com
Vertellen: +447024027803
Fax: +448447742385
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl