X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Verzekeren RSS


Een autoverzekering voor jongeren
Geplaatst op 02-11-2009 door Nikkiw in de categorie Financieel / Verzekeren
Er zijn velle jongere bestuurders in ons land, toch is dit alles voor hun niet zo gemakkelijk.Een verzekering bijvoorbeeld is al zo een punt.En dat zou ik jullie graag willen uitleggen, want veel jongeren zitten met vragen !
Pensioenmisvattingen
Geplaatst op 22-10-2009 door Bernardo in de categorie Financieel / Verzekeren
Veel mensen denken dat ze weten wat ze aan pensioen opbouwen en waar ze recht op hebben. Vaak blijkt dit toch anders te zijn. Een aantal misverstanden op een rij.
Wat kost een inboedelverzekering?
Geplaatst op 14-09-2009 door Linde in de categorie Financieel / Verzekeren
Een verzekering die iedereen heeft, of zou moeten hebben, is de inboedelverzekering. Deze verzekering dekt de schade aan de inboedel door oorzaken als brand en inbraak.
Wat is een lijfrenteverzekering?
Geplaatst op 02-09-2009 door Linde in de categorie Financieel / Verzekeren
Een lijfrenteverzekering is een vorm van levensverzekering die uit gaat keren in meerdere termijnen. U betaalt eenmalig of periodiek een premie en de polis gaat uitkeren vanaf een bepaald moment. Dit kan zijn bij het in leven zijn op een bepaalde datum...
Voor een goed pensioen, moet je wat doen (slot)
Geplaatst op 17-08-2009 door Jair in de categorie Financieel / Verzekeren
In de tachtiger en negentiger jaren van de vorige eeuw woedde er in Nederland een ware pensioen-oorlog. Heel het land werd gegrepen door het pensioen-virus, althans dat was de bedoeling van de verzekeringswereld.
Voor een goed pensioen, moet je wat doen (2)
Geplaatst op 17-08-2009 door Jair in de categorie Financieel / Verzekeren
De roadshow trok door Nederland alle assurantie-tussenpersonen werden uit hun winterslaap wakker geschud. Nederland werd in pensioenkaart gebracht en ontgonnen.
Voor een goed pensioen, moet je wat doen
Geplaatst op 17-08-2009 door Jair in de categorie Financieel / Verzekeren
"Voor een goed pensioen moet je wat doen", dit was de strijdkreet die in de tachtiger jaren van de vorige eeuw door de verzekeringswereld werd gelanceerd.
een verzekering op mensenmaat
Geplaatst op 20-07-2009 door Geertb in de categorie Financieel / Verzekeren
Bij verschillende ongevallen blijken onschuldige slachtoffers nog een tweede keer jarenlang de financiŽle dupe te worden van juridische procedures tussen de verzekeringsmaatschappijen van de mogelijke verantwoordelijken voor het ongeval. Ik ben naar...
Scheiden, wat te doen met de verzekeringen
Geplaatst op 10-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Verzekeren
Een scheiding heeft invloed op de volledige financiŽle huishouding, dus ook op de verzekeringen. Om ongewenste situaties te voorkomen doet u er verstandig aan om de verzekeringen na te lopen met uw adviseur.
Ouderen betalen hogere premie voor autoverzekering
Geplaatst op 03-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Verzekeren
Veel verzekeringsmaatschappijen vragen verschillende premies voor jongeren en voor ouderen. Alle verzekeraars mogen hun eigen prijsbeleid bepalen, dus het is toegestaan.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl