X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verzekeringen beŽindigingen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 09-01-2009
Auteur: Linde
Voor de meeste verzekeringen sluit u een contract af met de verzekeraar met een looptijd van ťťn jaar. Onder bepaalde voorwaarden kunnen u tussentijds de verzekering opzeggen.

Opzeggingen
De regels voor het opzeggen van verzekeringen kunnen per verzekeraar verschillen. Bij de ene verzekeraar kunt u te allen tijde opzeggen bij de andere verzekeraar uitsluitend bij het aflopen van een jaarcontract. Vaak moet u ook nog een opzegtermijn van enkele maanden in acht nemen. Om het nog ingewikkelder te maken hangt het ook nog af van de soort verzekering. Opzeggen van verzekeringen
In het verleden werden polissen vaak gesloten met een zeer lange looptijd van vijf tot zelf wel tien jaar. Dergelijke looptijden behoren tot het verleden. Verzekeraars zijn vrijwel allemaal overgestapt naar looptijden van ťťn jaar. Enkele verzekeraars bieden zelfs de mogelijkheid om per dag de verzekering te beŽindigen of te wijzigen.

Levensverzekeringen
Levensverzekeringen hebben geen contractvervaldatum waarop de polis te beŽindigen is. Deze zijn namelijk ook tussentijds te beŽindigen door de verzekeringsnemer. Hierop kunnen beperkingen zitten indien de polis gekoppeld is aan een hypotheek. Bij levensverzekering met een kapitaalopbouw krijgt u wel te maken met een opgebouwde waarde in de polis waar iets mee moeten gebeuren. In alle gevallen is het raadzaam om te informeren bij de verzekeraar wat de consequenties zijn. Het is namelijk niet altijd handig dergelijke verzekeringen op te zeggen.

Schadeverzekeringen
Schadeverzekeringen moet u meestal schriftelijk opzeggen met in acht neming van een opzegtermijn van enkele maanden. In sommige gevallen is het mogelijk om tussendoor op te zeggen. Een woonhuis- of inboedelverzekering kunt u opzeggen bij verhuizing naar een andere woning. Een autoverzekering is op te zeggen op het moment dat u de verzekerde auto verkoopt. Officieel eisen de verzekeraars dat u schriftelijk gaat opzeggen door het opsturen van een aangetekende brief. Om kosten te besparen kunt u eerst proberen om een niet aangetekende brief te sturen met het verzoek om de polis te beŽindigen. Enkele dagen daarna belt u met de verzekeringsmaatschappij om te informeren of ze de brief hebben ontvangen. Krijgt u van de medewerker een bevestigend antwoord, schrijf dan altijd het tijdstip van bellen op en de naam van de medewerker.

Reacties op dit artikel
B.jacobs, 2009-10-27
( 0 )

Ik wil na 16 jaar mijn caravanverzekeringbeeindigen per 1 mrt 2010(verzekering is tegen dagwaarde, premie is 250 euro, andere offerte(Achmea) is 180euro)
Via een tussen persoon zit ik bij Avero en dus Achmea.
Na de eerste brief krijg ik te horen dat ik er nog een jaar aan vast zit, ik stuur nog 2 brieven en hier krijg ik tot op heden (3 weken geleden) nog geen antwoord op .
Ik vind dit redelijk onbes...
Laat het er ook niet bij zitten. Misschien heeft iemand nog een goede tip
mvg
B.Jacobs
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl