X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld besparen op de boodschappen: tips

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Vrouwboon Vrouwboon Auteur op infoyo sinds
14 Juni 2010


Bekijk het profiel van Vrouwboon
Datum: 18-06-2010
Auteur: Vrouwboon
Door een aantal, vaak kleine, aanpassingen te maken in de manier waarop u boodschappen doet, kunt u vaak eenvoudig geld besparen. Met een beetje moeite heeft u onderstaande tips snel in uw routine opgenomen en is geld besparen een fluitje van een cent!

Maak een boodschappenlijstje

Maak voordat u naar de winkel gaat een boodschappenlijstje. Zo weet u precies wat u nodig heeft en hoeveel u daarvan wilt kopen. U komt dan niet meer thuis met spullen die u niet nodig heeft of met te grote hoeveelheden aangezien u alleen koopt wat op uw lijstje staat.

Welk merk koopt u?

Als u meestal producten koopt van de A-merken, is het een goed idee om te kijken of deze producten ook van het huismerk verkocht worden. Vaak zijn deze producten net zo goed/ lekker en een stuk goedkoper.

Waar doet u de boodschappen?

Ook mogelijkheid is om een deel van uw boodschappen bij een B supermarkt als Aldi of Liddl. Dit betekent wellicht uw boodschappen bij twee supermarkten maar de B supermarkten schelen zijn aanzienlijk goedkoper met producten als luiers, toilletpapier, sap, koekjes etc. Let op: deze supermarkten verkopen geen producten van A-merken.

Houdt een huishoudboekje bij

Hoe ouderwets het ook klinkt, met een huishoudboekje heeft u meer grip op uw uitgaven. Op deze manier ziet u hoeveel u uitgeeft aan bijvoorbeeld wasmiddel, vlees en luiers. Als u de uitgaven in beeld hebt, kunt u makkelijker bepalen waar u te veel aan uitgeeft en wellicht op kunt besparen.

Aanbiedingen

Houdt de folders en aanbiedingen in de gaten! Als u niet stad en land af wilt lopen voor een aanbieding, kunt u ook alleen de aanbiedingen en folders in de gaten houden van winkels waar u altijd boodschappen doet. Als er een goede aanbieding is van producten die u gebruikt: koop alsvast wat in het voren. Als u een klein voorraadje aanlegt voor de lagere actieprijs, kunt u het daar misschien mee redden tot de volgende aanbiedingsronde. Veel producten zijn eens per kwartaal wel in de aanbieding. Let bij het aanleggen van uw voorraadje wel op de houdbaarsheidsdatum van etenswaren!

Alternatieven voor de supermarkt

In een aantal gevallen kan het lonen om alternatieven te zoeken voor de supermarkt. Zo kunt u op de markt goedkoper groente en fruit kopen of u haalt deze producten bij de boer.
Kaas van de kaasboer hoeft niet altijd duurder te zijn dan in de supermarkt maar is vaak lekkerder en blijft langer vers.
Voor vlees kunt u naar de slager gaan maar dan bent u al snel duurder uit. Een goed alternatief is een kiloslager of het bestellen van vlees bij de slachterij. Bij deze laatste kunt u van bijvoorbeeld rund een achtervoet kopen. U heeft dan wel ineens 80 kg vlees (bestaande uit biefstuk, gehakt, rosbief, rollades, riblappen etc.) maar de kiloprijs ligt veel lager dan bij slager en supermarkt. En met uw diepvries vol kunt u een jaar lang vers vlees eten. Op de langere termijn levert dit een aanzienlijke besparing op.

Zelf toepassen

Bovenstaande tips vergen in het begin wat moeite om zelf toe te passen maar al snel zult u de slag te pakken krijgen. U zult uw besparing iedere maand terug zien, niet alleen in uw huishoudboekje maar ook op uw bankrekening. En zo houdt u weer een extra centje over voor andere leuke dingen.
Ik wens u succes met besparen en het toepassen van de tips.

Reacties op dit artikel
Paul, 2010-09-15
( 0 )

Een nieuwe ontwikkeling is op again.This is een programma opgezet door dominee Vader Paul van rooms-katholieke kerk om financiële hulp en leningen aan de armen, behoeftigen te bieden en minder bevoorrechte, individuele en bedrijven, om bedrijfstycoons en emigranten uit de hele wereld. Klanten en business tycoons die met financiële problemen, of die wensen te investeren, te verwerven of iets te kopen, maar hebben niet genoeg kapitaal over te gaan tot het, nu de kans om de voordelen te genieten van dit programma door de toepassing voor deze financiële bijstand van de stichting.

Geïnteresseerd / de betrokken aanvragers moeten doen een aanvraag voor financiële steun aan de kerk via e-mail adres
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl