X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld besparen, makkelijker dan u denkt!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Yonego Yonego Auteur op infoyo sinds
01 Juli 2008


Bekijk het profiel van Yonego
Datum: 30-12-2009
Auteur: Yonego
Wenst u wat geld te besparen? Dit is heus niet zo moeilijk.†Hieronder vindt u†wat leuke tips die u hier zeker bij zullen helpen ...

 1. Vooraleer u inkopen gaat doen, maak een boodschappenlijstje. Schrijf enkel de producten op die u ťcht nodig heeft. Wanneer u dan naar de supermarkt gaat, hou u dan aan dit lijstje en koop enkel het nodige.
 2. Wanneer u gaat winkelen, laat uw man en kinderen thuis. Niemand zal u de oren van het hoofd zagen om nog een extra zakje chips of dat nieuwe computerprogramma. Bovendien bent u sneller terug thuis en hoeft u niet halt te houden aan elk rek.
 3. Ga nooit inkopen doen met een lege maag! Het klinkt misschien wel eigenaardig, maar het is bewezen dat mensen met een hongergevoel meer geneigd zijn om meer voeding aan te kopen.
 4. Is het mooi weer? Straalt het zonnetje? Neem eens de fiets om een bezoekje te brengen aan vrienden en familie en laat de auto staan. Samen de fiets nemen met een vriend(in) kan zelfs nog eens leuk worden en bovendien is het goed voor uw lijn.
 5. Bespaar heel wat geld door eenvoudigweg gebruik te maken van de slaapstand op uw pc in plaats van uw screensaver te gebruiken. Uw pc verbruikt zo veel minder energie.
 6. Het is bijna nieuwjaar... Nog geen goed voornemen gevonden? Wat dacht u van stoppen met roken? Hou eens bij hoeveel u uitspaart en maak er een leuk reisje mee.
 7. U kunt ook geld besparen tijdens het koken. Schakel de kookplaat uit bij het einde van de bereiding. Deze blijft zeker en vast nog warm genoeg om uw gerecht op temperatuur te houden
 8. Laat uw koffiezet niet onnodig opstaan. Giet uw verse koffie in een thermos. Deze houdt uw koffie gegarandeerd even warm als een koffiezet die energie blijft verbruiken.
 9. Doe uw lichten uit wanneer u deze niet nodig hebt. Trouwens, hebt u al eens nagedacht over spaarlampen?
 10. Bekijk eventjes de kleren die in uw kleerkast liggen. Zijn er kleren die u al lange tijd niet meer gedragen hebt of die ondertussen al wat te klein geworden zijn? Verkoop ze als tweedehands op het internet. Zo kunt u iemand anders blij maken met een koopje en verdient u nog een aardig centje aan kleren die u toch niet meer draagt.

Reacties op dit artikel
Julie, 2010-01-07
( +1 )

Voila! dit zijn nu eens tips waar iemand iets aan heeft! meer van dit en iedereen kan er maar beter van worden!! TOP Italiana
Henk, 2010-01-27
( 0 )

Heel leuk gedaan. Bedankt. Ik sat te denken om iets anders nammelijk, geld sparen niet in Euros maar Goud of Zilver voor the volgende 5 jaar. Nog goedkoop en houd the warde al voor 5000 jaar. Ik hebt eer verstandt van alleen is Netherlands moelijk voor mij. Kan beter Engels. Kijk maar even naar www.naturalwaveconsulting.com and vraag mmar wat
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl