X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Dat wil ik ook

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 22-10-2008
Auteur: Carina03
Ons kabinet geeft geld weg aan instellingen die failliet dreigen te gaan, uit voorzorg of om een steuntje in de rug te geven. Het is een lening zegt Wouter Bos.

Mag ik ook een spuitje?

Al deze banken hebben gespeeld met het geld van de klant. De gemeenten hebben waarschijnlijk al jaren rente opgstreken van ons belastinggeld. Ook bij mij dreigt een ondergang en daarom wil ik aan Wouter Bos vragen, mag ik ook een spuitje? Ik hoef geen biljarden of miljarden, wat ik nodig heb is 5000 euro om uit de schuld te komen en opnieuw te kunnen beginnen. Ook bij mij stapelen rekeningen zich op maar als ik aanklop bij de bank of minister van financiŽn is het antwoord NEE.

Het eurovirus

Heel Europa is aangetast door het eurovirus, iedereen is besmet. Het is de epidemie van de 21e eeuw. Mensen klagen dat ze het gewone leven leven niet meer op kunnen brengen en dat het water hun aan de lippen staat. Zoals het nu gaat zal een dijkdoorbraak niet lang meer duren. En dan toch hoor je op televisie dat er 40% meer mensen op vakantie zijn gegaan naar IJsland, ook bekende Nederlanders namen het vliegtuig, dat overigens ook nu nog altijd 300 euro kost. Ik was verbaasd en dacht, hoe kan dat nou en waar doen ze het van. Mijn vermoeden is dat dit waarschijnlijk die mensen zijn die daar hun geld hadden geparkeerd en nu proberen om door persoonlijk contact iets terug te krijgen. Er kwamen ook wel weinig kinderen in beeld, ondanks de herfstvakantie. Een weekje weg, ik kan er alleen maar van dromen, zelfs een weekendje Barcelona zit er niet in. Persoonlijk contact heb ik alleen maar om uitstel te vragen, ik ben er een van de andere 60%, mensen die wachten op dat speciale gezondheidsserum van Wouter Bos.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2008-11-09
( +1 )

Als je AL mijn artikelen had gelezen dan had je gezien dat ik dat niet meer kan, jij bent dus een van die mensen die zonder iemand te kennen veroordeelt, hŤŤl slecht.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl