X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Overige RSS


Kritische Omzet, Break Even Point of Break Even Omzet
Geplaatst op 29-03-2010 door Auguri18 in de categorie Financieel / Overige
Voor iedere ondernemer is het belangrijk om te weten welke omzet minimaal benodigd is om niet in de problemen te geraken. In dit artikel wil ik mensen laten zien hoe je dit kengetal kunt uitrekenen (basis).
Kapitaalvernietigers
Geplaatst op 22-03-2010 door Normyo in de categorie Financieel / Overige
Er zijn nogal wat kapitaalvernietigers in deze wereld. De Engelsen hebben daar een mooi spreekwoord voor: Penny wise, pound foolish. Maar het kan ook andersom. De belastingdienst is daar een mooi voorbeeld van, die zijn pound wise, penny foolish. Een...
Kopen via een Webshop
Geplaatst op 17-03-2010 door Nel496 in de categorie Financieel / Overige
Kopen, via een webshop kan handig en makkelijk zijn.Alleen de bezorgingskosten is vaak veel.Ik koop vaak kleding, schoenen, cartridge, enz.Nu heb ik bij Scapino wat gekocht, en dat ging niethelemaal perfekt.
De schuldsanering
Geplaatst op 17-03-2010 door Tries in de categorie Financieel / Overige
Als u diep in de schulden zit die u zelfstandig niet kunt aflossen, kunt u in aanmerking komen voor een schuldsanering. Als u deze doorloopt kunt u weer schuldenvrij worden. Hier leest u hoe dat in zijn werk gaat.
Leven Van De Bijstands Uitkering
Geplaatst op 12-03-2010 door Demy in de categorie Financieel / Overige
Je ontkomt er soms niet aan, en ben je toch genoodzaakt om naar de bijstand te gaan.Er gaan heel wat gebeurtenissen, en papieren rond de tafel voor je bijstands uitkering op rolletjes is.
Mensen met geld, maken meer geld!
Geplaatst op 11-03-2010 door Marrelore in de categorie Financieel / Overige
Steeds vaker zie je op internet advertenties staan van mensen die thuiswerk aanbieden. Moet je deze advertenties wel serieus nemen?
Thuiswerkcentrales.
Geplaatst op 26-02-2010 door Carien in de categorie Financieel / Overige
Op het internet vind je enorm veel advertenties van zogenaamde thuiswerkaanbieders/thuiswerkcentrales.De websites lijken allemaal keurig in orde.
Energie tarieven vastzetten of niet?
Geplaatst op 16-02-2010 door Dutchy in de categorie Financieel / Overige
Je ziet veel commercials op tv waarin energiebedrijven je aanraden de tarieven vast te zetten. De aanbiedingen voor vastzetten lijken aantrekkelijk.
Van Droog Redeneren tot Drogredenen (2) - Wetenschappelijke financiŽle speculaties
Geplaatst op 15-02-2010 door Henkmosterdijk in de categorie Financieel / Overige
Het afgelopen jaar balanceerde het mondiale financiŽle systeem op de rand van de afgrond tijdens een door Quants veroorzaakte ineenstorting van de financiŽle markten. In dit artikel wordt uit de doeken gedaan hoe de Quants te werk zijn gegaan...
Het LBS Hulp bij Schulden Programma:
Geplaatst op 03-02-2010 door Lianne in de categorie Financieel / Overige
Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat er schulden zijn gecreŽerd, waar je op dit moment niet alleen uitkomt.  Stress en druk door brieven en telefoontjes van schuldeisers eisen hun tol. Er zijn  allerlei instanties om hulp hiervoor te...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl