X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Pensioen, het een of het ander

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 21-09-2010
Auteur: Carina03
Dubbel inleveren wordt niet over gepraat. Door de leeftijd met twee jaar te verhogen zouden de pensioenen gegarandeerd blijven. Zouden want door foute beleggingen zijn we nog niet klaar.

Financieel

Het plaatje klopt nog niet helemaal dus moeten de ouderen maar inleveren. De rentevoet had nooit zo laag moeten zakken is de verontschuldiging van de pensioenfondsen. Maar wie is hier eigenlijk de verantwoordelijke? Is het de Nederlandse bank die had moeten waarschuwen voor een fiasco? Zijn het de pensioenfondsen die door jarenlang de premies te beleggen hebben kunnen groeien en nu  door stug doorgaan de premies op het spel hebben gezet en verloren? Of zijn het de ouderen die jarenlang premies hebben betaald om zeker te zijn van een goede oude dag en nu de pech hebben dat ze bij het verkeerde pensioenfonds zaten?

Bedrog

Ik ben van mening dat dit puur bedrog is. Het akkoord is gesloten op een basis van iedereen twee jaar langer. Je kunt nu niet opeens zeggen, OH ja er moet nog een inleverclausule bij. Ik ben van mening dat pensioenfondsen die op deze manier te werk gaan nu voor de keuze moeten worden gezet, het is of het een of het ander. Of jullie verhogen de pensioenleeftijd of jullie verlagen de uitkering. Allebei is niet eerlijk voor de ouderen van nu. Je kunt niet tegen een groep zeggen jullie mogen houden wat jullie hebben en tegen de andere groep jullie leveren in. Beiden groepen hebben net zolang premie betaald, net zo hard gewerkt en net zo lang. De fout ligt bij de grote jongens en die knappen het zelf maar op. Met een klimmende economie gaat straks de rentvoet weer omhoog en bloeit de aandelenmarkt opnieuw. Iedreen gaat er bij winnen behalve de gewone burger die en twee jaren en een deel van zijn of haar pensioen kwijt is. Of wordt alles dan weer teruggedraaid? Even denken. . . . .  nee hoor ben je gek, een grotere winst kunnen ze toch niet maken?

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl