X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Internetbankieren, opgepast!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 31-07-2010
Auteur: Carina03
Het is niet de eerste en zal zeker ook niet de laatste keer zijn dat iemand een berichtje binnen krijgt in de inbox zoals ik dat ontving de afgelopen week.

Storing

Steeds vaker ontvangen we berichten over storingen bij de bank. Veel mensen zijn de storingen in de technische tijd wel gewend en zoeken er voor de rest niets of weinig achter. Vraagt men echter naar persoonlijke gegevens dan moet men altijd voorzichtig zijn, een bank doet dit nooit per e-mail. Bij mij was de valsheid van het bericht meteen duidelijk omdat het een bericht betrof over mijn rekening bij de ING waar ik geen rekening heb en de zinstelling was uitgevoerd in armzalig Nederlands, duidelijk een taalcomputer gebruikt.

Contact

Niet iedereen is alert op bedrog, zeker niet als men het bericht ontvangt in de eigen mailbox van de eigen bank. Belangrijk is waakzaamheid zeker waar het bankzaken betreft. Neem altijd contact op met de bank betreffende de mail. Geef nooit zomaar je bankrekeningnummer en al helemaal je pincode niet aan vreemden. In landen als Nigeria worden steeds meer manieren gevonden om geld los te peuteren, aan je naam, adres en bankgegevens heeft men genoeg om afschrijvingen te doen. Let bij vreemde berichten vooral op het taalgebruik in de mail of brief, het gebruik van een taalcomputer of vertaling via een woordenboek zijn meestal duidelijk zichtbaar de zinsopbouw klopt niet en vaak staan er lelijke taalfouten in.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl