X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zakcentje of broodnodig

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 13-04-2010
Auteur: Carina03
Nu het voorjaar is begonnen en de vakanties weer voor de deur staan begint vooral onder de scholieren en studenten weer de jacht op bijbaantjes.

Zakcentje

Voor de meeste scholieren en studenten is een bijbaantje tijdens deze periode niet meer dan even snel wat bijverdienen voor een geplande vakantie of om te sparen voor iets wat ze graag willen hebben. Het belangrijkste wat je niet moet vergeten als je een zakcentje wilt verdienen, is dat het vaak ook niet meer zal zijn dan dat. In de meeste gevallen wordt er niet meer dan een paar uur per dag aan het werken besteedt en krijg je dus ook maar een x-bedrag voor de gewerkte uren van het minimum loon. Ook wordt je als scholier of student vaak ingezet voor de karweitjes die het vaste personeel liever niet doet. De snelste weg voor een student om een zakcent te verdienen is het geven van bijlessen in een vak waar je goed in bent, bovendien betaald dit werk vaak beter per uur dan welk ander baantje ook. Voor scholieren is de keuze vaak klein en ook minder betaald. Meestal draait het uit op vakken vullen bij een supermarkt of bouwmarkt of fruit plukken bij als men niet zo ver van zo'n bedrijf vandaan woont. Voor een scholier die oud genoeg is levert werken in de horeca het beste op omdat men daar nog wel eens fooien krijgt.

Broodnodig

Voor andere mensen is een bijbaan broodnodig, simpelweg omdat ze anders niet rond kunnen komen. Deze groep mensen groeit met de dag. Ook studenten die van thuis uit geen volle portemonnee hebben meegekregen moeten op zoek naar baantjes om de studie, woonruimte en het levensonderhoud op te kunnen brengen. Waar moeten deze mensen dan naar toe? Regel 1 is dat je niet bang moet zijn om je handen uit de mouwen te steken. Regel 2: Laat jezelf niet uit laten buiten ook al heb je het geld hard nodig, de slavernij werd al eind 1800 afgeschaft. Ga eens kijken op het internet, vaak worden er auteurs gevraagd die per artikel betaald worden in plaats van opbrengsten uit advertentiekliks. Bovendien zijn de volle procent dan voor jezelf. De marges van verdiensten liggen tussen een halve en een eurocent per woord. Ook kun je jezelf inschrijven bij een uitzendbureau voor een x-aantal uren. Vooral mensen met ervaring in een bepaald beroep kunnen daar meestal wel iets vinden. Voor studenten bestaat een eigen uitzendbureau waar het inplannen volgens rooster gemakkelijk gaat. In de meeste gevallen werken bedrijven met sollicitatieformulieren op het internet maar soms werkt het persoonlijk binnenwandelen en informeren naar een baan ook prima. Als je zelf gaat krijg je ook een stukje mee van het werkklimaat dat binnen het bedrijf heerst. Kijk bij de verschillende thuisbaantjes uit voor oplichting. Sommige mensen denken dat de diverse klikprogramma's waar men zich voor aan kan melden een goede bijverdienste zijn, vooral omdat deze zichzelf ook vaak zo aanprijzen. In werkelijkheid is het hard werken voor HEEL weinig geld, als je iets zoekt omdat je extra inkomsten nodig hebt dan is dit absoluut niet de weg.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl