X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Overige RSS


Kredietcrisis boeiende tijd
Geplaatst op 19-08-2010 door Coolbody in de categorie Financieel / Overige
ďDe crisis is een boeiende tijd!Ē Al een tijdje verbaas ik mij over de gesprekken van mensen over de kredietcrisis. Zonder ook maar een flauw benul te hebben waar het werkelijk over gaat.
Leg je afgunst niet bij mij
Geplaatst op 18-08-2010 door Carina03 in de categorie Financieel / Overige
Het komt steeds vaker voor dat mensen die het altijd goed hebben gehad en nu wat minder hun ongenoegen uiten door de minima erbij te halen.
Korten op de pensioenen dichterbij
Geplaatst op 16-08-2010 door Floor in de categorie Financieel / Overige
Het ziet ernaar uit dat men niet zo lang de mond kan dicht houden over de pensioenen.Deze groep zal hard worden geraakt.De nodige maatregelingen worden al genomen met het begrotingstekorten.Maar ook de pensioen zal aangepakt worden.
Wat doe je met een brief van een incassobureau ?
Geplaatst op 12-08-2010 door Floor in de categorie Financieel / Overige
We kennen het allemaal wel. Soms vergeten we wat te betalen of we kunnen het niet betalen. Je krijt een waarschuwing in huis en kort daarna heb je een brief van het incassobureau op de mat liggen.Dan kijk je nog minder vrolijk en je baalt weer eens...
Aanbiedingen provider en energieleverancier
Geplaatst op 09-08-2010 door Bernardo in de categorie Financieel / Overige
Van de week had ik tijdens een verjaardag een gezellig gesprek over ditjes en datjes. Op een gegeven moment kwam het gesprek op het onderwerp energieleverancier. Dat gezeliige gesprek leverde mij uiteindelijk een flinke besparing op die ik in dit...
Het minimum jeugdloon, ook voor studenten!
Geplaatst op 02-08-2010 door Conni in de categorie Financieel / Overige
Soms is het best ingewikkeld om het allemaal na te gaan wat je wel en niet mag verdienen, wat het minimum uurloon is, of je mag werken naast je studiefinanciering en hoeveel je dan mag verdienen, alles daarover zul je hier lezen!
Internetbankieren, opgepast!
Geplaatst op 31-07-2010 door Carina03 in de categorie Financieel / Overige
Het is niet de eerste en zal zeker ook niet de laatste keer zijn dat iemand een berichtje binnen krijgt in de inbox zoals ik dat ontving de afgelopen week.
Tarieven van een deurwaarder
Geplaatst op 26-07-2010 door Monique1965 in de categorie Financieel / Overige
Een deurwaarder moet zich ook houden aan tarieven die wettelijk zijn vastgelegd, evenals een incassobureau. Ik heb al een artikel geschreven op Infoyo over de tarieven die de rechter hanteert voor kosten van het incassobureau: Staffel voorwerk II.
FinancieŽle broblemen voetbalclubs!
Geplaatst op 26-07-2010 door Leef in de categorie Financieel / Overige
Het moet toch niet gekker worden.Wat is er gebeurt met het begrip sport.Helaas is er met voetbal zoveel geld gemoeid dat het voor veel clubs niet meer mogelijk is hun spelers te laten voetballen.
FinancieŽle broblemen voetbalclubs!
Geplaatst op 26-07-2010 door Leef in de categorie Financieel / Overige
Het moet toch niet gekker worden.Wat is er gebeurt met het begrip sport.Helaas is er met voetbal zoveel geld gemoeid dat het voor veel clubs niet meer mogelijk is hun spelers te laten voetballen.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl