X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Overige RSS


Administratiekosten en incassokosten hoeven niet betaald te worden
Geplaatst op 07-09-2009 door Micmer in de categorie Financieel / Overige
Beste mensen, Ben je wat later met betalen krijg je hoogstwaarschijnlijk een aanmaning met de medeling dat u nu snel moet betalen anders wordt het uit handen gegeven aan een incassobuereau. Dit is uiteraard volkomen logisch en onvermijdelijk.
Ziek ontslagen. Hoezo hard?
Geplaatst op 07-09-2009 door French in de categorie Financieel / Overige
Zo heb je een nieuwe baan en zo word je tijdens je een halve dag na je ziekmelding gebeld dat je niet weer terug hoeft te komen.Hoezo hard?
Let op bij contracten en abonnementen!
Geplaatst op 03-09-2009 door Emfkruyssen in de categorie Financieel / Overige
Ongeveer zes miljoen Nederlanders raken geld kwijt aan ongewenste abonnementen en contracten. Dat komt omdat ze te laat opzeggen. Veel bedrijven en verenigingen verlengen lidmaatschap en abonnement stilzwijgend. Wanneer je niet tijdig opzegt, moet je...
Besparen door simpele dingen
Geplaatst op 31-08-2009 door Unique in de categorie Financieel / Overige
Het leven is al duur genoeg, waar kun je nou op besparen zonder dat je gelijk alles in moet leveren. Zonder dat je het eigenlijk echt merkt? Het zijn de kleine dingen die het doen.
Langdurigheidstoeslag voor minima
Geplaatst op 24-08-2009 door Emfkruyssen in de categorie Financieel / Overige
Het Ministerie van Sociale Zaken heeft laten weten dat niet alle gemeenten in Nederland ruchtbaarheid geven aan de Wet Werk en Bijstand, die†op 1 januari 2004 in werking is getreden.†Dus niet alle gemeenten zullen hun clienten hierover informeren.
Help, ik zit thuis!
Geplaatst op 20-08-2009 door Belinda in de categorie Financieel / Overige
Als je, net als ik, lang thuis moet zitten omdat je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt bent of omdat er geen baan voor je beschikbaar is, kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Met de volgende tips heb je wat om handen en kun je nog wat bijverdienen ook. Zie...
Slim boodschappen doen
Geplaatst op 20-08-2009 door Belinda in de categorie Financieel / Overige
Iedereen moet eten, maar als je slim boodschappen doet, scheelt het je al gauw de helft van je normaal boodschappengeld. Hier een paar tips.
Ik heb een erfenis tegoed
Geplaatst op 06-08-2009 door Linde in de categorie Financieel / Overige
Iedereen die overlijdt laat bezittingen of schulden na aan de nabestaanden. Een erfenis kan voortvloeien uit de wettelijke regeling of uit een testament.
afschaffing aow-partnertoeslag
Geplaatst op 31-07-2009 door Letteke in de categorie Financieel / Overige
Wist u dat in 2015 de aow-partnertoeslag word afgeschaft? Ik heb dit toevallig ergens "opgepikt", maarWat heeft dat allemaal voor consequenties voor u en mij?
Internetboekhouden
Geplaatst op 28-07-2009 door Jair in de categorie Financieel / Overige
De laatste jaren is het internerboekhouden (ook wel E-boekhouden) sterk in opkomst, dat deze ontwikkeling echter nog in de kinderschoenen staat blijkt uit het feit dat dit concept nog niet op de lange termijn is ingesteld. Hieronder een overzicht van...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl