X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Waar moet ik mijn tweede hypotheek afsluiten?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 01-04-2010
Auteur: Linde
Banken hanteren vaak lage hypotheekrentes in advertenties om klanten te lokken. In een adviesgesprek blijkt al snel dat de tarieven waar zij mee adverteren niet op uw situatie van toepassing zijn.De DSB Bank is er groot mee geworden om klanten aan te trekken met lokkertjes. Zodra de klant in een adviesgesprek zat, bleek al gauw dat de werkelijkheid vaak toch anders was. Dit is uiteindelijk ook weer de ondergang geweest van de DSB Bank. De Overheid gaat steeds nader toezien op de praktijken van adviseurs, verzekeraars en banken. Toch kunt u nog steeds niet blind vertrouwen op de adviseur en op uitingen die zij doen in advertenties. Een tweede hypotheek kunt u uitsluitend krijgen bij voldoende overwaarde in uw huis.

Wat is een tweede hypotheek?
Een tweede hypotheek is een lening die een bank verstrekt met als onderpand een huis waar al een eerste hypotheek op rust. De bank die zit achter de tweede hypotheek is slechter uit dan de bank van de eerste hypotheek. In het geval de eigenaren van het huis niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen, kunnen de banken overgaan tot gedwongen verkoop van het huis (onderpand). In eerste instantie zal de opbrengst ten goede komen aan de bank van de eerste hypotheek. De bank van de tweede hypotheek heeft pas aanspraken zodra de eerste bank zijn bedrag volledig heeft verhaald. De eerste bank zal ook kosten in rekening brengen. Hij kan namelijk ook achterstanden in betalingen en de kosten van de executieveiling verhalen op de opbrengsten uit de verkoop.

Waar tweede hypotheek afsluiten
Voor een goed en degelijk advies kunt u het beste een adviesgesprek aanvragen bij meerdere adviseurs. U doet er verstandig aan om in ieder geval ook bij de bank te informeren waar ook de eerste hypotheek loopt. Dit blijkt namelijk vaak een lager tarief op te leveren in vergelijking met de concurrentie.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl