X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hypotheken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Talitha Talitha Auteur op infoyo sinds
24 December 2009


Bekijk het profiel van Talitha
Datum: 15-01-2010
Auteur: Talitha
Overal wordt reclame gemaakt, op de TV, radio en internet, over hypotheken. Dat het nu de tijd is om een huis te kopen, en dat het makkelijker is door een startershypotheek (wat nog niet eens in elke gemeente mogelijk is) aan te vragen en koopsubsidie. Echter wat ze vergeten te vertellen is dat je een bepaald salaris moet hebben om voor dit alles in aanmerking te komen. Dit werk zeer frustrerend als je druk op zoek bent naar een eigen stekje.

Online berekeningen

De online berekeningen om een hypotheek aan te vragen zijn echt niet betrouwbaar. Stel je bent een vrijgezelle meid/jongen en werkt 32 uur. Je verdient een redelijk salaris van ca. € 1200,-- bruto per maand. Dat betekend dat je een jaarsalaris van ca. € 14500,-- hebt. Kan je hier wat mee? Absoluut niet, zelfs niet als je een € 10.000,-- zou hebben gespaard en dat erbij stoppen. De online berekening geeft aan dat je dan een maximale hypotheek van € 61.700,-- kan krijgen en dus een bestaand huis kan kopen van € 57.000,--.

Een tip: doe je gespaarde geld nooit bij je hypotheekbedrag in. Hou dat apart voor andere kosten die je aan het huis zou krijgen. Bijvoorbeeld opknappen, behangen etc. Daar ben je ook al gauw een € 10.000,-- voor kwijt. Tenzij je natuurlijk een huis koopt waar al veel naar je eigen smaak is. Maar dat is geluk hebben.

De werkelijkheid

Een online berekening kwam dus op een € 61.700,-- hypotheek. De werkelijkheid is anders. Als je naar een hypotheekadviseur gaat berekend hij alles tot op de puntjes. Dit wel met een NHG (Nationale Hypotheek Garantie) hypotheek. Deze vorm geeft je nog extra kortingen etc. 

Bij de hypotheekadviseur blijkt dus dat je met een jaarsalaris van ca. € 14.500,-- een maximale hypotheek kan krijgen van ca. € 85.000,--. Ook hier kan je niet veel mee, tenzij je tevreden bent met een klein flatje.

Een tip: Doe de online berekening alleen als je een eerste indicatie zou willen hebben. Maar als je echt serieus wilt weten wat je maximale hypotheek kan worden, ga dan naar een hypotheekadviseur.

Extra tip: Ga niet bij 1 bank of hypotheekbedrijf navragen maar doe er minimaal 2 of 3 nalopen. Je zult zien dat er bijna altijd wel verschillen zullen zijn.

Salaris

Wat nou, je hebt een heel mooi eensgezinswoning gezien. Over de foto's ben je heel erg tevreden. Een geweldige keuken, veel ruimte, mooie vloeren en misschien wel heel mooi behang aan de muren. Echt wel jouw smaak. Maar het huis kost: € 112.000,-- in verhouding absoluut niet duur. Alleen de tuin daar moet wat aan gedaan worden, maar dat is heel goed te verspreiden over een aantal maanden dus dat is geen probleem.

Welk salaris heb je nodig om dit huis te kunnen kopen? Nog steeds ervan uitgaan dat je alleen bent. Je hebt een hypotheek nodig van ca. € 121.300,-- met een jaarsalaris van € 27.000,-- heb je een hypotheek van € 126.500,--. Dat betekend een bruto maandsalaris van € 2.250,--. (Let op dit allemaal wel via de online berekening). Dat is echt iets om van te dromen tenminste als je nog jong bent (rekening gehouden met leeftijd van ca. 20-25).

Zoals je ziet is het echt heel moeilijk als je alleen bent om een hypotheek te krijgen waar je een redelijk mooi huis van kunt kopen.

Een tip: Zoek alles heel erg goed uit om problemen en schulden te voorkomen.


Reacties op dit artikel
Mac smith, 2010-03-06
( 0 )

Hallo iedereen,


Wij willen het grote publiek dat we momenteel zijn het geven van de financiering aan particulieren.

Bent u op zoek naar financiële steun, Business lening, persoonlijke lening, onroerend goed lening, Investeringskredieten, enz. Wij bieden leningen tegen betaalbare lening tarief.

Maak je zelf een goede zoeker voor deze lening en elke belanghebbende aanvrager moet onmiddellijk contact met ons op voor meer informatie.


AANVRAAGFORMULIER:


Volledige naam:

Aantal Nodig:

Doel van de lening:

Lening terugbetaling duur:

Telefoonnummer:

Land:

Provincie:

Plaats:

Geslacht:

Beroep:

Adres:

Netto maandelijks inkomen:

Contact Email: trade_loanfirm_int654@live.com
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl