X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld lenen voor de tuin

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 08-06-2009
Auteur: Linde
De meeste mensen met een eigen huis hebben ook een hypotheek. Voor verbouwingen aan het huis kunt u extra hypotheek opnemen. Ook om de tuin op te knappen kunt u een tweede hypotheek aangaan. De hypotheekrente die u hiervoor betaald is fiscaal aftrekbaar.


Aan de tuin wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteedt. De tuin wordt gezien als een verlengstuk van het huis. De kosten voor het inrichten van een tuin kunnen hoog oplopen. Indien u een grote tuin heeft die u door een hovenier laat aanleggen, kunt u een rekening krijgen die met gemak kan oplopen tot Ä10.000. U kunt geld besparen door in ieder geval de tuin zelf te ontwerpen. Dit kunt u doen op bijvoorbeeld de website tuintekeningen.nl. Nadere tips over de kosten en het ontwerpen van de tuin kunt u vinden op tuin.startpagina.nl.

Financiering
Voor een verbouwing of het aanbouwen van een serre willen mensen graag een tweede hypotheek opnemen, maar voor een tuin wordt het niet vaak gedaan. Toch is het mogelijk indien u het wenst. U kunt hierbij kiezen voor een tweede hypotheek of voor een vorm van krediet. Een tweede hypotheek heeft als nadeel dat er vooraf veel kosten moeten worden betaald om het te realiseren. Hierbij moet u denken aan notariskosten en de kosten van de taxatie. Het nadeel van een krediet is weer dat de rentepercentages hoger zijn. In beide gevallen moet u aan kunnen tonen dat de kosten gemaakt zijn om uw tuin aan te leggen. Dit is een vereiste om het rentebedrag fiscaal aftrekbaar te maken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl