X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


9 gouden tips om meer te verdienen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van TiffStyle TiffStyle Auteur op infoyo sinds
18 Augustus 2008


Bekijk het profiel van TiffStyle
Datum: 21-08-2008
Auteur: TiffStyle
Veel vrouwen vinden het belangrijker dat hun baan leuk is dan dat ze goed verdienen. Met als gevolg dat we onszelf vaak tekortdoen: een leuke baan met een goed salaris.

9 Gouden tips om meer te verdienen

Tip 1
Bereid je goed voor op het gesprek. Zoek uit wat mensen in soortgelijke functies bij andere bedrijven verdienen. Op internet zijn veel salariswijzers te vinden, bijvoorbeeld op loonwijzer.nl, zibb.nl, loopbaan.nl, intermediair.nl en monsterboard.nl

Tip 2
Vraag of er een CAO is, of er andere regels gelden en of die op jou van toepassing zijn. Werkgevers kunnen zich hier nog weleens achter verschuilen. Je brutosalaris blijft de inzet van de onderhandelingen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet voor niets secundair.

Tip 3
Wees correct en vasthoudend. Houd een paar weggevertjes achter de hand. Die ruil je tegen bepaalde concessies. Bijvoorbeeld: de mobiele telefoon die je zelf wel wilt betalen in ruil voor een auto van de zaak.

Tip 4
Wees realistisch. Een waslijst met eisen valt niet goed bij een werkgever. Hebberigheid siert niemand. Niet zo'n goede start voor de samenwerking.

Tip 5
Als je salarisverhoging wilt, kleed het dan een beetje leuk in. Zeg bijvoorbeeld: "Ik zou graag 6% salarisverhoging willen. Ik stel voor dat ik nu 3% krijg en als ik straks de cursus heb afgerond nog eens 3%."

Tip 6
Bekijk voor jezelf wat jouw trigger is. Wil je thuis werken of 4 dagen werken of wat dan ook, verwacht dan niet de hoofdprijs. En bedenk hoeveel het je waard is als je in de buurt van je woonplaats kunt werken, waardoor je niet in de file hoeft te staan.

Tip 7
Oefen je salarisonderhandingsgesprek met een vriendin die commercieler is ingesteld dan jij. Schrijf je wensen op en oefen alles hardop om te horen hoe het klinkt.

Tip 8
Als je zelfverzekerd bent en je goed voorbereidt, heb je meer kans dan wanneer je verongelijkt zeurt.

Tip 9
Je bent een vrouw. Onthoud dat en doe er je voordeel mee. Vrouwelijke intuitie wordt in het bedrijfsleven steeds meer gewaardeerd. Het blijkt bij de besluitvorming een voordeel te zijn wanneer zaken van 2 kanten worden bekeken.


Reacties op dit artikel
Robbert, 2008-11-29
( +1 )

Hoi,

ik wil er even aan toevoegen dat je ook echt goed geld kan verdienen met het schrijven van een eigen ebook. In Amerika worden er jaarlijks al duizenden ebooks verkocht maar in Nederland is deze markt nog gigantisch pril!
Gatiedja, 2009-01-14
( 0 )

Hi ik ben zelf op zoek naar betrouwbaar thuiswerk zoals inpak werk bij voorbeeld: sleutel- hanger in pakken envoloppen vouwen en noem maar op.
maar hoe kan ik me het beste inschrijven zodat ik gauw aan het werk kan,want ik zit thuis zonder inkomen en een beetje geld verdienen is mooi meegenomen.
Ik hoop dat ik gauw wat van iemand hoor.
groetjes
Anand, 2009-04-19
( 0 )

Ga naar Zuid-Amerika met vakantie ,koop een kilo coke, verstop het in je koffer zodat het niet geroken/gezien kan worden en verkoop het in Nederland.Je slaat 2 vliegen in 1 klap je hebt een leuke vakantie en veel geld. Tip vlieg nooit via Suriname of de Antillen,want iedereen wordt gecontroleerd op Schiphol
Sebasjo, 2010-02-07
( 0 )

Ik zit zelf bij verschillende MLM bedrijven: Ook werken vanuit huis. Eigenlijk werken voor mijzelf in plaats van een baas. Het blijft wel werken. En elke overwinning moet je behalen. Ik zeg je: Het tarditionele werk: Banen etc zijn tijd inruilen voor geld.
Als Business Owner heb je het dus zelf in de hand.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl