X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Waar gaan we heen met dit kabinet?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 01-11-2010
Auteur: Marcel50
Wel eindelijk na lang heen en weer praten en de politieke degen laten kletteren is er dan een minderheids kabinet. De benaaming alleen al doet het ergste vermoeden want wat hangt er boven ons hoofd. Het eerste wat die nieuwe premier zegt is dat we moeten bezuinigen. Maar kan de gemiddelde nederlander nog wel mee in het bezuinigen? Staat de broekriem niet al op het laatste gaatje op willen ze dat we er nog een bij gaan maken om nog verder de riem aan te kunnen halen.

Nieuwe ronde nieuwe kosten.

We willen tig miljard euro in de komende periode bezuinigen, zei onze nieuwe premier. De lonen mogen niet stijgen, de pensioen leeftijd van 65 naar 67 jaar en de ziekenkosten tien procent omhoog. Zo daar kan Nederland het mee doen dus de rekening van de recessie word gewoon keihard aan de burger geprecenteerd. Maar er word niet gekeken of de minima dit wel aankunnen en of hun koopkracht gehandhaafd blijft. Er zijn in nederland al duizenden die hun ziekenkosten niet kunnen betalen en op deze manier komen daar nog eens velen bij. Kan men het de mensen kwalijk nemen? Nee, men wil ook graag nog iets kunnen eten en drinken. Nederland is zo wie zo al een duur land met al zijn belastingen en heffingen. Kunnen wij daar de rekening van de recessie nog bij hebben? Nee, zeg ik ronduit.

Geld terug halen dat uitgeleend is.

In plaats van de Nederlander zwaar extra te belasten door alle bezuinigingen kan de regering ook eens aan de andere kant van de spiegel kijken. De financiele cijfers van de zo genaamde noodleidende banken zijn zeer positief. Ze hebben flinke winsten geboekt na de injectie van de toenmalige minister van financien de heer Bos. Waarom gaan de huidige minister van financien niet eens met de pet langs bij de banken om de aan hun verstrekte lening versneld terug te voorderen? Mocht hij dat doen dan hoeft er denk ik ook niet zo zwaar bezuinigd te worden en hoeft de last ook niet op de schouders van ons nederlanders neer gelegd te worden.

Reacties op dit artikel
Rev. lillian rose, 2010-11-09
( +1 )

Tav:

Ben je op zoek naar een zeer echte lening? Tegen een betaalbare rente? Verwerkt binnen 2 van 4 werkdagen. Heb je afgewezen constant door je Banken en andere financiƫle instellingen? Rev Lillian Rose is het aanbieden van leningen, variƫrend van 5.000,00 Euro Min. naar 50.000.000,00 euro Max. Bij 3% rente. Contact met hem opnemen via (churchloan.financialhelp@gmail.com) en naar beneden te sturen de onderstaande gegevens.

volledige Name____________________
Location___________________
Country____________________
Sex________________________
Phone______________________
Bedrag Required_____________
Duration____________________
Age________________________

Met vriendelijke groet,
Rev Lillian Rose
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl