X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Rijk worden (on)mogelijk?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Nora2010 Nora2010 Auteur op infoyo sinds
16 Oktober 2010


Bekijk het profiel van Nora2010
Datum: 27-10-2010
Auteur: Nora2010
Waarom lijkt rijk worden zo moeilijk of onbereikbaar? Waarom ligt iedereen zich erbij neer dat nooit te worden? De middenklasser of zelfs arme mensen durven daar niet eens aan te denken!Met heel hard en heel lang werken kan je het misschien worden en zelfs dan moet je wel door blijven werken anders is het weer weg. Ook moet je hoog geschoold zijn. Zo wordt je dat verteld. Toch is het anders en toch is het mogelijk.

Betekenis Rijk

Als eerst, wat verstaan we onder ‘Rijk’? Betekenis: betoeft, gefortuneerd, goed bij kas, bemiddeld, gegoed, vermogend, vorstelijk, welgesteld kostbaar overvloeiend, overvloedig, rijkelijk, ruim, veelzijdig, vet, weelderig kostelijk, vermakelijk land, gebied, staat heerschappij. Er staat nergens dat je miljonair moet zijn om rijk genoemd te worden. Rijk kan ook zijn als jij een paar duizend euro per maand binnen krijgt en daar goed van kan leven. En dus ‘goed bij kas’ bent. Dit kan via je baan zijn of je eigen onderneming. Creatief uitingen kunnen ook veel geld opbrengen. Natuurlijk kan je ook rijk zijn in familie en vrienden. Je hebt een geliefd gezin om je heen en daar put je geluk uit. Maar niemand kan ontkennen dat we allemaal geld nodig hebben. Rekeningen betalen. Schulden afbetalen. Auto of huis kopen. Reizen. En simpelweg brood op de plank. De een kan leven met 500 euro per maand een ander heeft veel meer nodig. En misschien heb jij niet eens die 500 euro per maand die je nodig hebt. Wat dan?

Als we terug gaan, en daar bedoel ik mee in de geschiedenis. Dan zie je dat bepaalde figuren destijds misschien wel als gek werden verklaard of niet gelijk serieus genomen. Die iets hadden uitgevonden of in eerste instantie hun idee naar buiten brachten. Ik noem een Alexander Graham Bell. Hij was eigenlijk leraar op een school voor doofstomme kinderen. Hij, heeft de telefoon heeft uitgevonden. Waar zouden wij nu zijn zonder telefoon? Ondenkbaar! Ik noem een Oprah die van een arm gezin kwam en ook nog werd mishandeld. Oprah zou het nog steeds slecht kunnen hebben door zo’n achtergrond. Nu is zij toch een van de rijkste en succesvolle mensen in de wereld. Bill Gates. Uitvinder van het software programma Microsoft. Hij had een idee in zijn hoofd en heeft dit tot realiteit gemaakt. Zij zijn mooi wel rijk geworden door hun idee en doorzettingsvermogen. Waarom jij niet?

Wat te doen?

Veel van deze mensen waren niet geboren met een zilveren lepel in de mond. Meestal waren ze arm of middenklasser en waren toch creatief. Ook hadden ze grote doorzettingsvermogen. Zij lieten door niets of niemand hun doel blokkeren. Net als iedereen hebben zij ook vast tegenslagen meegemaakt . Maar bleven net zo lang doorgaan totdat ze hun doel hadden bereikt.
Jij hebt ook dromen en verlangens. Nou zet ze om naar een echt uitvoerbaar idee en krijg wat je toekomt. Ga  na wat je talent is en doe daar wat mee! Proberen in ieder geval, kan geen kwaad en de truc is; ook al krijg je te maken met tegenslagen gewoon door gaan hoe moeilijk het misschien ook lijkt. Je kan je afvragen: ok ,bedankt voor de informatie maar wat moet ik nou precies doen?
Dat zal ik je vertellen.

Wat wil je?

 In eerste instantie moet je weten wat je echt wil. Klinkt simpel maar veel mensen moeten daar lang over nadenken. Misschien heb je wel meerder ideeën, kijk dan waar je in ieder geval mee wil beginnen. Want, The Sky is NOT the limit.
Als je dat weet moet je gaan uitzoeken hoe je dat wil bereiken. Het kan zijn dat je al een manier hebt maar misschien niet echt succesvol, zoals een eigen onderneming. Nou, zou je je eigen onderneming niet willen zien opbloeien als dat momenteel niet het geval is?
Zoek dan uit hoe dat voor mekaar te krijgen en vraag hulp. Tegenwoordig kan dit op allerlei manieren. Door middel van internet bijvoorbeeld. Het internet tegenwoordig is net als het universum, het is oneindig! Wat je vraagt krijg je. Je tikt iets in en voilà. Maar ook door iets te plaatsen op internet kan zijn vruchten afwerpen. Je hebt ook allerlei bureaus en organisaties die je kunnen helpen met van alles en nog wat. Ondernemingshuis, beurzen, boeken en verhalen of informatie van andere mensen. Bekijk je CV nog eens en pas die aan op je droombaan of talent.

Ook kan je met geen cent op zak je droom verwezenlijken, hoeveel mensen hebben dit wel niet bereikt. Kijk naar de ‘gastarbeiders’ in de jaren 60 en 70 die naar Nederland kwamen of Italiaanse immigranten in de jaren 40 die naar Amerika gingen met niets. Veel van hen hebben veel bereikt. Deze mensen hadden een droom voor een beter leven. Voor hun familie. Een onbezorgd leven. Waarom zou jij minder moeten accepteren? Als jij vindt dat jij een beter leven verdient met veel meer geld maar weet niet precies hoe te beginnen. Begin dan met het openstaan voor het idee van een beter leven. Wees positief en pas dat toe in je leven. Als je er zelf niet uitkomt of niet alleen kan, vraag dan om hulp. Vertel je idee aan mensen om zo hulp te kunnen ontvangen. Er kan zo iemand zijn die warm loopt voor je idee of passie en dan heb je het balletje aan het rollen.
Om hulp te vragen vergt juist veel moed, niet zwakte. Wat helaas veel mensen denken.
Zolang je er allemaal voor openstaan zal het naar je toe komen maar je moet wel uit je luie stoel klimmen.
Als je niet voor verandering openstaat dan is het lezen van dit artikel zinloos geweest en spijt mij dat.

Door zelf veel te lezen, onderzoek te doen en logisch na te denken kwam ik op deze conclusies. Ben erg geïnspireerd geraakt daardoor en nu weerhoudt mij niets om ook mijn geluk te vinden, in geld en in andere dingen. Laat nooit iemand jou vertellen dat jij gek bent in jou idee, talent of dat je nooit iets kan bereiken.
Hoe oud je ook bent, of waar je vandaan komt. Je hebt niets voor niets hersens en je eigen karakter om zelf te ontdekken wat jij een goed idee vindt om daar geld mee te verdienen of je geluk te vinden. Zorg er in ieder geval voor dat je er heel veel plezier in hebt.
Mocht je al heel veel geld in je bezit hebben en niet gelukkig zijn. Dan geldt eigenlijk het zelfde maar dan een ander doel. Sta open voor geluk. Sta open voor verandering. En wees positief. Met een negatieve instelling kom je nergens, dat weet je zelf ook.
Om af te sluiten met een citaat; Whatever your mind can conceive and can believe, it can achieve. Napoleon HillRijk worden (on)mogelijk?
door Nora2010.

Reacties op dit artikel
Rev. lillian rose, 2010-11-09
( -1 )

Tav:

Ben je op zoek naar een zeer echte lening? Tegen een betaalbare rente? Verwerkt binnen 2 van 4 werkdagen. Heb je afgewezen constant door je Banken en andere financiële instellingen? Rev Lillian Rose is het aanbieden van leningen, variërend van 5.000,00 Euro Min. naar 50.000.000,00 euro Max. Bij 3% rente. Contact met hem opnemen via (churchloan.financialhelp@gmail.com) en naar beneden te sturen de onderstaande gegevens.

volledige Name____________________
Location___________________
Country____________________
Sex________________________
Phone______________________
Bedrag Required_____________
Duration____________________
Age________________________

Met vriendelijke groet,
Rev Lillian Rose
Eddy, 2011-01-11
( 0 )

Ik zal wel miljonair willen worden
bnj, 2011-02-24
( 0 )

Hester, 2013-12-10
( 0 )

Yesss ik ook! kijken of dit werkt
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl