X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Snel geld vedienen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van Mellie Mellie Auteur op infoyo sinds
25 Augustus 2010


Bekijk het profiel van Mellie
Datum: 03-09-2010
Auteur: Mellie
De mogelijkheden om geld te verdienen op het internet zijn legio. Er zijn heel veel mogelijkheden om geld op het internet te verdienen. Zou je denken... natuurlijk. Maar pas op! Niet alles is wat het lijkt om het internet.

Mogelijkheden om geld te verdienen

Op het internet staan verschillende mogelijkheden om geld te verdienen op het internet. Ga meer eens naar Google en type geld verdienen en internet in. En je krijgt heel veel mogelijkheden te zien. Het is zaak om alles wel goed te bekijken. Ook al ziet een website er proffesioneel uit. Dat wilt niet veel zeggen. Je moet nagaan of wat er gezegd wordt, werkelijkheid kan zijn. Als er bijvoorbeeld wordt gesuggereed dat je met het werk op internet duizenden of meer per maand kan verdienen, dan klopt er iets niet. Helaas zijn er toch heel veel mensen die hierin trappen en met alle gevolgend van dien. Laten we eens even kijken welke mogelijkheden er zijn om geld te verdienen op het internet.

Opties om geld te verdienen

Opties om geld te verdienen Je kan volgens bepaalde sites mails verwerken. Dit is een manier waarbij mensen worden opgelicht helaas en dit is een vorm wat heel vaak voorkomt. Je kan als sms operator aan de slag. Dit is best wel hard en niet altijd gemakkelijk werk. Je moet heel wat berichtjes typen voor je een aardige bedrag bij elkaar hebt. Of je kan ook natuurlijk artikelen schrijven. Er zijn ook spaarprogramma's waarbij je door het bekijken van bepaalde advertenties punten verdient. Deze punten zijn ook geld waard. Je kan jezelf ook opgeven om enquetes te beantwoorden. Je kan je hiervoor opgeven op verschillende sites.

Betrouwbaarheid

Kortom de mogelijkheden op geld op het internet te verdienen zijn legio. Echter pas wel op met wie je in zee gaat. Laat niet overal je gegevens achter. Dit kan voor veel ellende zorgen. En vertrouw ook niet elke website, ook al ziet het er betrouwbaar uit.  Kijk of de beloftes met de werkelijkheid kloppen. Als dat niet zo is, vertrouw het dan ook niet. En natuurlijk zijn er ook wel betrouwbare bedrijven op het internet. Tenslotte adviseer ik om ook te googelen om bedrijven/websites, zodat je kan zien wat de ervaringen van anderen zijn.

Reacties op dit artikel
Floor, 2010-09-04
( -1 )

Beste Melle,

Zeker is er genoeg geld te verdienen op het internet, ga maar eens kijken op deze site: www.beank.nl met de aanmeldcode BIG_5720 gebruiken
Staan netjes geregistreerd bij de kamer van koophandel, nette mensen en betrouwbaar.
REINOUD, 2010-09-06
( -1 )

Als ik je goed begrijp, mag je niet ingaan op mensen die je vergoeden om mails te verwerken?
wat denk jij van Herballine?

gr
Dennis1972, 2010-09-08
( -1 )

Beste Floor,
Leuk dat je deze site noemt. Volgens mij heeft de AFM (Autoriteit Financiele Markten) hier recentelijk nog voor gewaarschuwd. Zo te zien aan de code ben je zelf lid en krijg jij door zo mensen te ronselen nog extra geld. Tenminste....... dat is jou beloofd.
Mensen, trap er niet in.
Keuken-piet, 2010-09-08
( -1 )

Geloofd er écht nog iemand dat de gebraden kippen zomaar in je mond komen gevlogen. Nee, de tijd dat ik in Sinterklaas geloof is reeds lang vervlogen. Maar, proficiat voor je artikel, zwakkeren moeten blijvend met de neus op de feiten gedrukt worden!
Http://www.adviesmanager., 2010-11-12
( 0 )

Http://www.adviesmanager.nl
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl