X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Geld RSS


Nederlandse toppers
Geplaatst op 05-01-2009 door Emfkruyssen in de categorie Financieel / Geld
Niet alleen in de Gouden Eeuw, ook anno nu staat Nederland zijn mannetje. En dan†doel ik niet op voetbalgebied,†maar wanneer we het economisch bekijken dan blijkt dat zowel onze Randstad als ook onze Hoofdstad Amsterdam het heel goed doen.
Hoera! De Euro is jarig!
Geplaatst op 29-12-2008 door Jenscarlos in de categorie Financieel / Geld
Donderdag 1 januari 2009 is het zover: dan is het precies tien jaar geleden dat de Europese munteenheid opgezet is. Elf landen, waaronder Nederland, koppelden toen hun wisselkoersen aan elkaar in†de zogeheten Economische en Monetaire Unie (EMU).
Versneld afschrijven in 2009 en 2010 door kredietcrisis
Geplaatst op 28-12-2008 door Jenscarlos in de categorie Financieel / Geld
In verband met de heersende kredietcrisis kunnen ondernemingen investeringen die in kalenderjaar 2009 plaatsvinden afschrijven in 2 jaar. Dit komt dus neer op maximaal 50 procent in 2009 en 50 procent in 2010.
Niets is gratis
Geplaatst op 27-12-2008 door Bernardo in de categorie Financieel / Geld
Via het World Wide Web stuit je nogal eens†op aanbiedingen. ďGratis!Ē, schreeuwt de advertentie. Nou dat wil je wel. Even later blijkt gratis helemaal niet gratis te zijn.
De Krediet crisis: Een gecreŽerd fenomeen?
Geplaatst op 23-12-2008 door Salsa333 in de categorie Financieel / Geld
Al maanden is Nederland in de ban van de krediet crisis. Elke actualiteitenrubriek gaat er over: De krediet crisis is een feit. Gestart in de Verenigde Staten en overgewaaid naar de Europese landen, heeft de krediet crisis in rap tempo grip gekregen op...
ZZP'ers merken nog vrij weinig van de recessie
Geplaatst op 17-12-2008 door Jenscarlos in de categorie Financieel / Geld
De zelfstandigen zonder personeel (ZZPers) merken nog vrij weining van de kredietcrisis. Tevens laten de meesten zich er niet door afschrikken, maar liefst 95% van de ZZPers zou opnieuw voor zichzelf beginnen als ze opnieuw voor de keuze zouden staan....
Knallende ruzie over alimentatie niet nodig
Geplaatst op 15-12-2008 door Bernardo in de categorie Financieel / Geld
Niet het leukste onderwerp, alimentatie aan je ex betalen.†Gezien het aantal echtscheidingen dat uitgesproken wordt geen onbelangrijk onderwerp. In plaats van knallende ruzie met je ex kun je beter goede afspraken maken. Dat is voor beide partijen beter.
Kerstpostzegel 2008
Geplaatst op 15-12-2008 door Tilo in de categorie Financieel / Geld
Leuk een kerstkaartje versturen naar alle dierbare familieleden en vrienden.Het maakt de december maand extra gezellig met telkens een leuk kerstkaartje in je brievenbus.Alleen wordt het dit jaar wel duurder gemaakt.
Vertrouwen belegger lijkt voorzichtig terug te keren
Geplaatst op 09-12-2008 door AnnaStaal in de categorie Financieel / Geld
Hoewel allemaal nog heel pril lijkt het vertrouwen van de particuliere belegger enigszins terug te keren. Men denkt dat we de bodem wel bereikt hebben en langzamerhand wordt er weer aangekocht. Er blijkt dus nog financiŽle ruimte te zijn voor aankoop!
Beloningsverschil tussen mannen en vrouwen loopt langzaam terug
Geplaatst op 08-12-2008 door Jenscarlos in de categorie Financieel / Geld
De salarisverschillen tussen mannen en vrouwen lopen langzaam terug. Het verschil is in het bedrijfsleven in 2006 met bijna 1 procent afgenomen ten opzichte van 2004 (2006: 6,5 %). Bij de diverse overheden is er een lichtere daling waarneembaar,...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl