X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Thuiswerk; de perfecte job

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van SpecialFamily SpecialFamily Auteur op infoyo sinds
17 December 2009


Bekijk het profiel van SpecialFamily
Datum: 18-12-2009
Ik was pas bevallen van men eerste dochter en al snel kreeg ik aanbiedingen van de werkwinkel om te gaan werken. Maar als ik zou gaan werken moest ik al een oplossing zoeken om men dochter naar een crêche te doen of ergens bij familie. Daar had ik totaal geen zin in en ging dus even surfen op het internet. Wat is er nu mooier dan je werk te kunnen combineren met je huishouden en gezin?

Lezen van mails tegen betaling

Je hebt de mogelijkheid om je op verschillende website's in te schrijven om deel te nemen aan enquêtes of om mails te lezen. Hiervoor wordt je betaald of kom je in aanmerking om cadeau's te ontvangen. Hiermee kan je geen serieus inkomen mee opbouwen. Maar het is wel een appeltje voor de dorst, en het is leuk meegenomen.

Ik keur dit niet af want wij doen dit ook en zetten het dan op de spaarrekening voor de kindjes zo hebben zij ook nog iets.

Serieus thuiswerk

Iedereen vraagt zich wel eens af met welk thuiswerk kan ik serieus gaan bijverdienen. 

In de sector gezondheid is iedereen wel geïnteresseerd, want iedereen wil gezond zijn en als je mensen ermee gelukkig maakt ben je ook enorm blij. Er zijn vele mensen die ziek zijn en altijd naar de dokter moeten lopen en medicatie slikken.

Maar wat als jij nu een product hebt gevonden waar je mensen mee kan helpen. Een product dat echt al duizenden mensen heeft geholpen. 

Welke mens zal er niet blij zijn als hij van zijn/haar probleem met ziekte of pijn van afgeraakt en dat dankzij jou? Hoe zal jij je voelen als je zoveel mensen kan helpen?

Er bestaan ook jobs waar je van deur tot deur moet gaan verkopen. Maar je hebt jobs dat gewoon door mond op mond reclame zijn werk doet. Ik heb een leuke job gevonden waar je 2 tot 5 jaar hard je best doet om te werken.

Nu werk je van bv 18 tot 65 dat is elke maand je vast loon, daarna zakt je loon bij je pensioen, en dan moet je maar rondkomen met je pensioen? Wie komt er deze tijd nog rond met zijn/haar pensioen. Nu is het inmiddels nog erger door de financiele crisis. 

Laat de crisis niet aan je knagen maar doe er nu iets aan. Nu je nog kan.

Wil je meer info contacteer me vrijblijvend


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl