X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld verdienen door het lezen van e-mails.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van tombee tombee Auteur op infoyo sinds
06 December 2009


Bekijk het profiel van tombee
Datum: 14-12-2009
Auteur: Tombee
Als student kan ik elke extra euro gebruiken, ik wil echter niet te veel tijd kwijt zijn aan reizen van en naar werk. Nouja, eigenlijk ben ik ook gewoon een beetje lui. Ik ben dan ook een maand geleden opzoek gegaan naar mogelijkheden om thuis geld te verdienen achter mijn computer. Hoewel er genoeg mogelijkheden zijn, is het zaak uit te kijken waar je je voor inschrijft.


Reacties op dit artikel
Jnbh, 2009-12-14
( +1 )

Goed artikel! Ik ben zelf ook op zoek naar betrouwbare aanbieders om geld te verdienen via het net. 3 Euro per uur voor het ontvangen van "cash mails" is inderdaad geen vetpot, maar nog altijd beter als de sites die gouden bergen beloven voor ordinaire piramidesystemen, waar je bedrogen uitkomt. Alleen waar vind ik deze, fatsoenlijke, aanbieders van "cash mail sites"?

Je hulp zou ik zeer op prijs stellen,

JNBH
Tosca, 2009-12-17
( 0 )

Goed verhaal. Ik zou het ook prettig vinden als iemand een "eerlijke" site zou kunnen opgeven om iets bij te verdienen.
Tombee, 2009-12-18
( +1 )

Je moet er wel rekening mee houden dat het, tenzij je je op heel veel sites tegelijk aanmeld of veel enquetes invult, een tijd duurt voor je er uberhaupt iets mee verdiend. Er is altijd een uitbetalingsgrens die je moet bereiken namelijk voor het geld op je rekening gestort kan worden. Ik verdien denk ik een euro of iets meer per dag, maar dat verdeeld over alle websites. Van slechts een aantal heb ik inmiddels al de uitbetalingsgrens gehaald. Maar gezien het aantal sites die er zijn moet het mogelijk zijn wat meer te verdienen. De websites die het beste betalen zijn:

Moneymiljonair
Surfrace
Cashi
Geldmolen
iPay
Jiggy
Spaarbron
ZinnGeld
Euroclix (ook goed betaalde enquetes!)
Geldpakker

En misschien loont het te kijken op www.profile4media.nl Onder het kopje "onze spaarprogramma's" staan heeel veel websites. Voor een aantal van deze heb ik me aangemeld. Nadeel is dat ze allemaal puntenmails sturen waar je je dus voor af moet melden. Dit kan wel voor alle sites tegelijk. Ook betalen de mails maar 0,25 cent X2 (2 links per mail) maar het zijn er wel veel.

Hopelijk komen jullie zo iets verder!

groeten Tom

ps. mocht je je ergens aanmelden, wil je misschien mij als referall opgeven? Bij het invullen van je profiel krijg je deze optie. Mijn username is in de meeste gevallen "djtombelzer" en mocht deze niet bestaan "tombee". Mocht je er voor kiezen dit niet in te vullen is dat natuurlijk ook goed maar je zou me er wel mee verder helpen :)
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl