X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Geld RSS


Zo goedkoop mogelijk kopen
Geplaatst op 27-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Door het internet ligt de wereld voor ons open. In het verleden moest u prijzen vergelijken door diverse winkels te bezoeken, tegenwoordig vergelijkt u op het internet.
Geldbesparing
Geplaatst op 27-05-2009 door Nanija in de categorie Financieel / Geld
Tegenwoordig heeft niemand meer genoeg geld. Alles wordt duurder en mensen willen steeds meer uitgeven. Wat kun je er nou aan doen om een beetje uit te komen met je geld? Ikzelf als moeder van 2 kleine kinderen met een uitkering heb heel wat truukjes...
Zakelijke rekening openen
Geplaatst op 25-05-2009 door Mvam in de categorie Financieel / Geld
Wanneer je een eigen bedrijf opricht is het aan te raden om een zakelijke rekenig te openen. Verplicht is het niet, maar het wordt wel aangeraden door alle deskundigen. Lees over de voordelen en nadelen van een speciale bankrekening voor ondernemers.
Betaal ik teveel huur
Geplaatst op 25-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Via huurcommissie.nl kunt u vaststellen in hoeverre u teveel huur betaald voor uw huis. Daarnaast kunt u ook algemene tips krijgen.
Uit de schulden komen
Geplaatst op 25-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Veel Nederlandse gezinnen hebben grote schulden en dreigen er niet meer uit te kunnen komen. De belangrijkste rekeningen betalen ze, maar de overige rekeningen blijven onbetaald.
Vakantiegeld moet rollen
Geplaatst op 25-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Het vakantiegeld van 2009 wordt, ondanks de crisis, niet gereserveerd. Uit onderzoek blijkt dat de meeste werknemers gewoon blijven spenderen.
Tarieven van notarissen
Geplaatst op 25-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Iedereen krijgt diverse keren in het leven te maken met een notaris. In de meeste gevallen gaat het om het aankopen en verkopen van een huis. Wat kost een notaris eigenlijk?
Pensioenen in Europa
Geplaatst op 20-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
In Nederland kennen wij nog steeds een pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar. Binnenkort zal dit waarschijnlijk 67 jaar worden. De ons omringende landen kennen verschillende pensioengerechtigde leeftijden.
In de bijstand huis verkopen
Geplaatst op 20-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Indien u in de bijstand komt hoeft u niet gelijk uw huis te verkopen. U vermogen boven de Ä5.455 moet u wel interen, maar de overwaarde is onder voorwaarden veilig.
Het minimumloon 2009
Geplaatst op 11-05-2009 door rakker126 in de categorie Financieel / Geld
Werk jij voor boven of onder het minimumloon? Wanneer je werkgeschikt bent (en dus >15 jaar) sta je onder bescherming en mag je niet te weinig betaald krijgen. Het is daarom belangrijk om goed op te letten en het contract goed door te lezen, want wat...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl