X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld verdienen op internet, kan dat?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van JamesBond JamesBond Auteur op infoyo sinds
02 November 2008


Bekijk het profiel van JamesBond
Datum: 13-08-2009
Auteur: JamesBond
Geld verdienen op het internet... Hoe doe je dat? Er zijn tegenwoordig veel manieren om online geld te verdienen met je computer. Er zijn ook al heel wat mensen in geslaagd om ervan te leven. Het begint met een bijverdienste en kan opgebouwd worden tot een succesvolle onderneming waarbij je nooit meer voor een baas hoeft te werken. Welke manieren van geld verdienen op internet zijn er zoal?

Geld verdienen, waar moet je beginnen?

Ten eerste is het belangrijk op welke manieren je zoals geld kunt verdienen op internet. Dat zijn er nogal een aantal, maar ik zal de belangrijkste opnoemen.
 • Enquettes in vullen
 • Dropshipping
 • Affiliatie
 • Google adsense
 • Eigen webshop
 • Handelen via marktplaats of ebay
 • Artikelen schrijven
 • Eigen foto's verkopen via stocksites
 • Geld verdienen met spelletjes spelen
 • Geld verdienen door op banners te klikken
 • Geld verdienen met erotiek of gokken
 • enzovoorts

Wat werkt en wat werkt niet?

In feite kun je er vanuit gaan dat alle manieren om geld te verdienen via internet wel iets opleveren. Maar het spreekt voor zich dat emails lezen of op bannertjes klikken veel minder geld oplevert (en heel veel email in je postbus) dan iemand die zich succesvol bezighoudt met affiliatie, zoals bijvoorbeeld bij het veel geprezen  www.freedom.ws/vileo Waar deelnemers op den duur heel veel geld verdienen door een betrouwbare en slim uitgedachtte affiliatie techniek. Ook artikelen schrijven bij een bekende site als bijvoorbeeld www.infoyo.nl  levert veel meer geld op dan bijvoorbeeld enquettes invullen per email. Een andere manier om geld te verdienen die voor veel mensen succesvol kan zijn is door het verkopen van spullen, al dan niet tweedehands, op bekende webwinkels zoals bijvoorbeeld marktplaats en ebay. Sommige mensen zijn daar alle dagen mee bezig, hebben er een goed inkomen aan en hoeven niet meer voor een baas te werken. Voor alle inkomsten geld dat de verdiensten wel netjes bij de belasting moet worden opgegeven. Vrijwel iedereen mag een bepaald bedrag bijverdienen zonder dat het belast wordt, maar de belastingen heeft wel recht om te weten hoeveel je verdient. Daarom heeft iedereen die geld verdiend met internet de plicht om de verdiensten jaarlijks gewoon op te geven aan de belastingen. Geld verdienen via internet is leuk en de moeite waard om er aan te beginnen.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2009-08-13
( +2 )

Hoi, ik heb nu de klikprogramma's ontdekt, gaat vreselijk veel tijd inzetten en je krijgt pijn aan je pols als je niet op tijd pauze neemt maa je ziet de inkomsten wel groeien.
Jair, 2009-08-13
( +1 )

Carina, welke klikprogramma's bedoel je.
JamesBond weet jij hoe je je kunt inschrijven op die genoemdesite
Nlheks, 2009-08-13
( 0 )

Ben al jaren bekend met 'geld verdienen op website's...
de beste zijn nog altijd eur0clix en m0neymiljonair
James, 2009-08-13
( 0 )

Keurig artikel, de moeite waar om te lezen. Er zijn inderdaad heel veel mogelijkheden om geld te verdienen via internet. Zo kun je bijvoorbeeld een cursusje webdesign volgen bij de LOI en na afronding andere mensen gaan helpen met het bouwen van eenvoudige websites (tegen betaling). Je kan ook thuis je eigen product maken, zoals een ebook, online video cursus of andere downloadbaar materiaal. Dan zet je affiliates in om dat product voor je te verkopen.

Ik kan me nog herinneren dat ik mijn eerste product maakte (ebook) over hoe je geld kan verdienen als affiliate en de verkopen me om de oren vlogen. Leuk om te zien dat iets dus echt werkt. En dat breidt je dan alsmaar uit, totdat het een goede stroom van inkomsten wordt (100, 200, 300 euro per maand), is toch lekker!

@Carina,
Thuiswerk met spaarprogramma's kost echt heel veel tijd en het levert bijna niets op; centen, meestal. Als je echt voor een paar cent je kostbare tijd wilt inruilen dan moet je dat gewoon doen, maar ik adviseer je om aan de slag te gaan met affiliate marketing. Dat kan veel meer geld opleveren dan mails lezen!

Mocht er iemand vragen hebben over geld verdienen op internet dan ben ik in ieder geval bereid om ze te beantwoorden, laat in dat geval een reactie achter.
Jair, 2009-08-15
( 0 )

@James, kun je me uitleggen hoe je je e-book hebt samengesteld (ik heb wat verhalen gelezen van Eelco de Boer, erg langdradig en weinig info), belangrijk is natuurlijk ook hoe je je betalingssysteem hebt opgezet.

groeten,
Jair
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl