X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Financieel / Geld RSS


Tips om energie te sparen
Geplaatst op 05-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Door bewust met het energieverbruik bezig te zijn, kunt u veel geld besparen. Door het huis goed te isoleren kunt u tientallen euroís per maand besparen.
Hoeveel zakgeld moet ik geven?
Geplaatst op 05-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Het Nibud adviseert om te beginnen met zakgeld vanaf 6 jaar, maar hoeveel moet u geven? U moet niet teveel geven, maar uw kind moet wel iets voor het bedrag kunnen kopen.
Kringloopwinkel of Marktplaats
Geplaatst op 04-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Tweedehands kopen is tegenwoordig heel gebruikelijk. Vooral starters kunnen op deze manier hun nieuwe woning volledig inrichten voor een klein bedrag.
Kinderen en zakgeld
Geplaatst op 04-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Kinderen moeten al op jonge leeftijd leren hoe ze met geld moeten omgaan. Indien zij het als kind fout aanleren kan het grote gevolgen hebben zodra ze volwassen zijn.
NS, geld terug bij vertraging
Geplaatst op 04-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Iedereen die vaak reist met de trein krijgt te maken met vertragingen. Onder bepaalde voorwaarden kunt u geheel of gedeeltelijk uw geld terug vorderen bij de Nederlandse Spoorwegen.
Trouwen met klein budget
Geplaatst op 02-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Een groot trouwfeest is niet voor iedereen weggelegd. Ook aanstaande echtparen die het wel kunnen betalen, willen vaak besparen op de grote kosten. U kunt veel geld besparen door budgetten op te stellen en op de trouwjurk.
Hoogte alimentatie
Geplaatst op 02-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Bij echtscheidingen worden er afspraken gemaakt over alimentatie voor de ex-partner en over alimentatie voor de kinderen. Over de hoogte van de alimentatie kunnen de ex-partners zelf afspraken maken.
Tips om miljonair te worden
Geplaatst op 02-06-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Miljonair worden door hard te werken kunt u wel vergeten. De gemiddelde werknemer kan zich uit zijn naad werken, maar zal hierdoor nooit miljonair worden.
Vakantiewerk zoeken
Geplaatst op 29-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Werkgevers zijn jaarlijks op zoek naar goede vakantiekrachten. Vooral in de horeca zitten ze te springen om tijdelijke krachten voor de zomermaanden.
Tarieven van advocaten vergelijken
Geplaatst op 28-05-2009 door Linde in de categorie Financieel / Geld
Om een advocaat in te schakelen moet u flink betalen. De kosten worden u per uur in rekening gebracht. Tegenwoordig kunt u de kosten van advocaten met elkaar vergelijken.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl