X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld verdienen op internet nog steeds mogelijk?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van James James Auteur op infoyo sinds
31 Januari 2009


Bekijk het profiel van James
Datum: 08-06-2009
Auteur: James
Is het nog steeds mogelijk om geld te verdienen via internet tijdens de recessie? Ja, natuurlijk is die mogelijkheid er nog en die zal ook nooit verdwijnen. Zolang er mensen op het internet op zoek zijn naar bepaalde informatie of er spullen kopen, zal er geld kunnen worden verdient door internet marketeers, ondernemers†en webmasters.

Verdien je geld als een affiliate marketeer

Affiliate marketing is nog steeds een hele goede manier om geld te verdienen op het internet en ik raad elke beginner dan ook aan om hiermee te starten. Bij affiliate marketing word je betaald voor het verkopen van andermans producten.

Hoe doe je dat? Je gebruikt een link waarmee je bezoekers doorstuurt naar een bepaalde verkooppagina van een product. Zodra de bezoekers wat kopen op die pagina zal de affiliate een commissie betaald krijgen, oftewel, geld verdienen.

Het is makkelijk om met affiliate marketing te starten en het vereist geen investering. Ideaal voor mensen die "gratis geld" willen verdienen. 

De simpele stappen die je moet doorlopen om zo'n bijverdienste op te bouwen, zijn als volgt:

1) Maak een account aan bij PayPro
2) Start een Blogger blog op
3) Schrijf je blog vol met artikelen over jouw hobby of interesse. Echt bomvol schrijven.
4) Zoek een bijpassend product op de website van PayPro en plaats je affiliate link onder elk artikel op je blog
5) Promoot je blog goed en wees aanwezig op het internet met je site.

Dat is het. Iedereen kan deze affiliate business opzetten en het kost je geen geld. Het is helemaal gratis.
Je kan met doorverwijzingen in de vorm van links producten promoten via je blog en als iemand op je verwijzende link klikt en een aankoop doet, verdien je het geld.

Als je de bovenstaande stappen volgt, kan je een leuk bedrag bijverdienen met affiliate marketing.

Makkelijk verdienen met Google Adsense op je blogger

Google Adsense is ook een prachtige manier om geld te verdienen op het internet. Google betaalt u uit (ja, Google!) voor het plaatsen van advertenties op uw website. Nou vinden de meeste mensen het wel een goed idee om geld te verdienen met Google Adsense, maar velen weten nog niet hoe ze een simpele website kunnen opbouwen.

Hier is ook weer een makkelijke oplossing voor en ik houd het kort. Maak een blogger aan!  Blogger is een dienst van Google, waarmee je in 3 simpele stappen een website kan maken. Je hebt geen technische kennis nodig van HTML of websites maken, zodat iedereen dit kan!

Vervolgens plaatst u een aantal artikelen op uw blogger en advertenties van Google Adsense. Zodra de bezoekers van uw website op 1 van de advertenties klikken, begint de geldteller te lopen. Je moet het zo zien, hoe meer bezoekers, hoe meer kliks, hoe meer inkomsten. Google Adsense is een hele goede manier om online geld te verdienen en je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben.

Hulp met online geld verdienen

Hulp is er altijd. Als je even niet weet hoe je een bepaalde handeling moet uitvoeren dan is het beter om direct hulp te zoeken bij mensen die je hierin kunnen adviseren en ondersteunen. Een goede plek om deze meer ervaren internetters te vinden is een forum. Zo vind je tegenwoordig over allerlei verschillende onderwerpen een forum.

Natuurlijk is er ook een forum over online geld verdienen. Google dat maar eens. Je kan een eigen account openen en onder je account met andere mensen gaan praten en discussiŽren over onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen via internet in de breedste zin van het woord.

Hulp is dus altijd beschikaar. Het enige wat je zelf moet doen is actie ondernemen.

Schrijf een e-book

Begin voor jezelf. Wees je eigen baas. Bepaal zelf hoeveel je verdient met het schrijven van e-books. E-books zijn digitale boeken in PDF formaat die op de computer kunnen worden gelezen. Hier heb je dus geen E-reader voor nodig. Schrijf een e-book over een onderwerp waar jij veel over kan vertellen. Waar ligt je expertise? Je kan zelf vast een lijstje maken met onderwerpen waar je veel over kan vertellen. Is het een hobby, je werk, een vakgebied, het maakt niet uit!

Wat je moet doen is uitzoeken of er een markt is voor je e-book. Zijn er mensen die interesse hebben in het onderwerp van jouw e-book, dan is de kans groot dat er ook klanten "rondzwerven".
 
In "het ideale verdienmodel" lees je precies hoe geld kan verdienen met het ontwerpen van een e-book.

Over mij

Bekijk mijn profiel als u meer over mij te weten wilt komen.
Tot slot: Als je je echt verdiept in geld verdienen op internet, zal je zien dat er een goed inkomen mee te verdienen valt.
Er zijn honderden manieren om geld te verdienen op internet. Laat alle negativiteit links liggen en ga op onderzoek uit.

Reacties op dit artikel
Yellow, 2009-06-08
( +2 )

Hi, is een gratis website hetzelfde als een blogger?
www.yellowhome.webs.com heb ik hemaakt, vind ik al heel wat van mezelf, maar er komt nooit iemand op, hoe moet dat dan?
Yellow
James, 2009-06-08
( 0 )

Beste Yellow,
Allereerst bedankt voor je reactie .

Een gratis website hoeft niet persé een Blogger te zijn. Het zit zo: Blogger is een gratis service van Google waarmee gratis weblogs kunnen worden gemaakt. Een blogger is dus een weblog en kan ook prima fungeren als een website! Waar het om gaat is dat het voor iedereen mogelijk is om een website te maken met Blogger - zelfs als je geen technische ervaring hebt! Zodra je een website hebt, is het ook mogelijk om goed geld te verdienen door affiliate marketing bijvoorbeeld.

Bezoekers aantrekken is een tweede. Ten eerste is het van belang om veel content op je website te zetten. Daar bedoel ik mee, tekst, gewoon teksten en het liefst zoveel mogelijk. Als die teksten op je website worden opgeslagen in Google. Als dat gebeurt, kunnen mensen via Google op je site komen, maar daar heb je dan dus wel veel tekst voor nodig op je website.

Een andere manier om aan bezoekers te komen is reageren op blogs op internet. Kijk, op blogs heb je vaak de mogelijkheid om een reactie op een post achter te laten. Daarbij heb je de mogelijkheid om de link naar je website in je reactie op te nemen. Zodoende kunnen mensen via andere blogs op jouw website komen.

Neem ook een kijkje op http://www.html-site.nl/hoe-krijg-ik-meer-bezoekers-op-mijn-site voor nog meer tips.

Mocht je nog meer vragen, plaats gerust je berichtje en ik geef graag antwoord!
Mensen, reageer als u vragen heeft, ik ben hier om u te helpen.
Yellow, 2009-06-09
( 0 )

Nu heb ik een blog gemaakt, ik kan inloggen op paypro,en dan? Wat zet ik dan op mijn blog en hoe?
James, 2009-06-09
( 0 )

Beste Yellow,

Wederom bedankt voor je reactie!

Nu u over een blog beschikt, is de volgende stap het creeeren van content. Content is gewoon inhoud of tekst, artikelen in dit geval. Waar kunt u veel over vertellen? Wat is uw grote passie? Wat wilt u delen met anderen? Kies een onderwerp uit en schrijf daar een aantal artikelen over op uw blog. Op het moment dat u wat artikelen heeft geschreven, is het de hoogste tijd om geld te verdienen met uw blog.

Ga naar PayPro, log in met e-mailadres en password en klik op productoverzicht.
Hier vindt u talloze producten die u onmiddellijk kunt promoten zonder voorregistratie of wat dan ook.

Onder elke producttitel worden blauwkleurige links weergegeven. Gebruik deze links om mensen naar de verkooppagina van een product te leiden. Als ze wat kopen, verdient u een commissie !

Bij elk product staat precies hoeveel er van de winst naar u gaat bij een verkoop.

De grote truc is natuurlijk om een relevant product te promoten, welke verwant is aan het thema van uw artikelen. Stel dat u artikelen heeft gaat schrijven over 'stoppen met roken' dan is 'stoppen met roken' product misschien wel datgene wat u lezers gaan aanschaffen na het lezen van uw artikel(en).

Dit heeft affiliate marketing. Deze vorm van marketing is wereldwijd bekend en heeft al voor vele miljonairs gezorgd in Amerika. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is Zorg voor artikelen + een bijpassend product. Succes!

Mocht je nog meer vragen, plaats gerust je berichtje en ik geef graag antwoord!
Mensen, reageer als u vragen heeft, ik ben hier om u te helpen
Yellow, 2009-06-10
( 0 )

Dank je wel voor de uitleg. Ik hoef dus niets te betalen om dit te kunnen doen?
Wat me wel gelukt is ads van google erop te zetten. Ik schrijf overal over, maar meer korte uittreksel en dan een link naar deartikelen, die ik oa hier schrijf
Yellow, 2009-06-10
( 0 )

En hoe krijg je die producten op de blog?
Mag het als je ook ads google erop hebt?
James, 2009-06-11
( 0 )

Beste Yellow,

U hoeft geen geld uit te geven. Een link naar de artikelen op Infoyo is helaas niet voldoende. Op uw toekomstige blog moet echt voldoende tekst (content) worden geplaatst om verkopen te kunnen realiseren via uw affiliate link. Google houdt enorm van tekst, hoe meer tekst, hoe beter. Google Adsense is ook een leuke manier om geld te verdienen met internet, het levert alleen niet zoveel geld op als affiliate marketing.

Hoe krijg je de producten op de blog?

Jazeker, Google en affiliate marketing is een prima combinatie.
Ga naar PayPro, log in met e-mailadres en password en klik op productoverzicht.
Hier vindt u talloze producten die u onmiddellijk kunt promoten zonder voorregistratie of wat dan ook.

Onder elke producttitel worden blauwkleurige links weergegeven. Gebruik deze links om mensen naar de verkooppagina van een product te leiden. Als ze wat kopen, verdient u een commissie !

Bij elk product staat precies hoeveel er van de winst naar u gaat bij een verkoop.
Yellow, 2009-07-08
( 0 )

Ik heb alles ingevuld van propay, 1 product uitgekozen en alles gedaan wat er stand. Nu ben ik zover, dat er 4 zogenaamde betaalknoppen staan. Heel leuk,maar hoe krijg ik dit nu op mijn blog?
Yellow, 2009-07-08
( 0 )

Het lukt me niet, er komt geen link op mijn blog, ik begrijp er niets van
James, 2009-07-13
( +1 )

Beste Yellow,

Bedankt voor uw reactie! Ik help u graag verder.

Nu u een PayPro account heeft aangemaakt kunt u inloggen en naar 'product overzicht' gaan aan de linkerkant van de PayPro pagina. Klik op 'Product Overzicht'. Hier vindt u talloze producten die u kunt promoten om geld te verdienen. Scroll helemaal naar beneden, daar vindt u pagina 1 t/m 20.
Genoeg keus dus!

Alleen als u bent ingelogd, verschijnen er blauwgekleurde linkjes in elk vak. Kopieer deze link en plak hem in het artikel of op de pagina/website waar u het product wilt promoten. Nogmaals, het is van groot belang dat dit product aansluit bij de behoefte van de klant. Met andere woorden: het onderwerp van uw pagina moet verwant zijn aan het onderwerp van het product. Promoot bijvoorbeeld geen ebook over 'hoe kan ik snel 5 kilo afvallen' aan mensen die iets te weten willen komen over de geschiedenis van Amsterdam. Begrijpt u wat ik hiermee bedoel?

De betaalknoppen hoeft u niet op uw website te plaatsen. Deze knoppen zijn alleen voor mensen die een product willen laten promoten door affiliates.

Ok, gaat u alstublieft naar 'product overzicht', kies een product uit en plak de blauwe link ergens op uw website.

Zodra er een persoon op uw 'blauwe link' klikt en een product koopt ontvangt u de commissie die in PayPro wordt vermeld.

Op deze manier kan iedereen gratis geld verdienen via internet (dus, zonder ook maar één cent uit te hoeven geven). Probeer het eens en laat a.u.b. een vraag achter als het niet lukt. Succes!
Jimmy, 2010-01-05
( +2 )

Beste,

ik heb even doorgelezen en ook aangemeld op paypro
maar moet je belasting ervoor betalen?

gr. jimmy
James, 2010-01-05
( 0 )

Hoi Jimmy,

Bedankt voor je reactie.

Ja, je moet belasting betalen op al je PayPro inkomsten.
Omdat PayPro geen werkgever is, dien je jaarlijks je inkomsten zelf op te geven middels een T-formulier dat je via de website van de belastingdienst kan downloaden.

Mocht je nog meer vragen hebben, laat dan gerust een reactie achter.
Rev.louis jack, 2010-09-04
( +1 )
Bent u op zoek naar een legit lening? Moe van het zoeken Leningen en Hypotheken? Ben je al afgewezen door uw bank, omdat u slecht krediet? je niet weet wat te doen? God heeft een man om u te helpen met financi√ęle assistance.you kan ons contacteren via rev.louisjackloancompany10@gmail.com als je in nood moet je het formulier in te vullen.
Leners INFORMATIE:

Kredietnemer NAAM :.............
Kredietnemer LOCATIE :........
Plaats van het werk :.........
Bedrag dat nodig is ......
Lening duur :.......
Next of Kin :......
TELEFOONNUMMER ;.......

Je moet BANK AAN GET US Met de informatie

Met vriendelijke groet
Rev.louis Jack
e-mail via rev.louisjackloancompany10@gmail.com
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl