X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Trouwen met klein budget

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 02-06-2009
Auteur: Linde
Een groot trouwfeest is niet voor iedereen weggelegd. Ook aanstaande echtparen die het wel kunnen betalen, willen vaak besparen op de grote kosten. U kunt veel geld besparen door budgetten op te stellen en op de trouwjurk.Een huwelijk gaat al gauw €15.000 kosten. Aanstaande echtparen willen het terecht groots vieren, maar niet iedereen wil jaren sparen en dit alles in één dag gaan uitgeven. U kunt vaak flink besparen door een paar simpele tips in acht te houden. U kunt er een mooie dag van maken voor minder geld.

Budgetten opstellen
Vooraf moet u duidelijk op papier zetten wat de wensen zijn. Per onderdeel moet u een budget vaststellen. U opent speciaal voor het huwelijksfeest een bankrekening waar u het geld op stort om het geheel te kunnen bekostigen. Indien u niet over voldoende middelen beschikt, is het niet verstandig om hiervoor een lening af te sluiten. U kunt het feest in dat geval beter kleiner vieren. Alle kosten met betrekking tot het huwelijk betaalt u van deze rekening. Komt u op bepaalde onderdelen niet uit met het budget voor dat onderdeel, dan moet u gaan besparen op andere onderdelen. Door te budgetteren voorkomt u dat het feest duizenden euro’s meer gaat kosten.

Trouwjurk
De meest zinloze uitgave is wel de trouwjurk die u nooit weer gaat gebruiken. Trouwjurken kosten al gauw €2.000 en u gaat deze maar één keer in uw leven dragen. Op een eventueel tweede huwelijk wordt namelijk nooit dezelfde trouwjurk weer gebruikt. Een leuke optie is om een trouwjurk te huren. Dit is ook een kostbare aangelegenheid, maar het bespaart u geld. In veel gevallen kunt u zelfs een mooiere en vaak ook duurdere jurk (qua verkoopprijs) huren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl