X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld lenen owh zo makkelijk……

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van MistyMo MistyMo Auteur op infoyo sinds
19 April 2010


Bekijk het profiel van MistyMo
Datum: 20-04-2010
Auteur: MistyMo
Lenen lijkt gemakkelijk, mensen kunnen in grote schulden verkeren dus je zou dan denken dat het niet zo moeilijk is om een lening te krijgen. Maar de een kan zich op korte termijn in grote schulden steken terwijl de ander voor een korte termijn geld nodig heeft om een zaak met een goede basis verder uit te bouwen en hier geen vertrouwen krijgt van een geldschieter.

Studenten schijnen ook gemakkelijk doelwit te zijn van geldverstrekkers en zich zonder verzekering van een toekomstig inkomen geld te kunnen lenen met een basis waar ze op dat moment al niet van rond kunnen komen dus laat staan een lening terugbetalen met de bijbehorende rente. Dan zijn er de mensen die regelmatig een telefoontje krijgen met de aanbieding van een leuk bedrag tegen een aanzienlijke rente. Dit over het algemeen op de meest ongunstige tijdstippen. Een kennis van mij heeft dit ook ervaren en dacht als het dan toch moet dan vraag ik maar een groot bedrag want als ik dan toch in de schulden moet zitten dan maar goed. Dus na de vraag van een half miljoen euro kreeg hij een stommelend antwoord dat alleen kleinere bedragen van enkele tienduizenden euro´s tot de mogelijkheid behoorde. Maar de boodschap van de kennis was wel duidelijk ze hebben hem na zijn verzoek nooit meer lastig gevallen. En voor de mensen die wel misschien korter of langer geleden om welke reden dan ook aan zo´n bedrag zijn geholpen of, na dit berichtje denken er met een groot bedrag van een lastige telefoniste af te komen, op een gruwelijke wijze aangesmeerd. Want het is altijd de schuld van anderen waarom mensen in een onoverzichtelijke situatie terecht zijn gekomen. Ik ben van mening dat elke volwassene die in staat is een lening aan te vragen eerst zelf zijn inkomsten en uitgaven grondig te bestuderen om te kunnen beoordelen of er nog een andere uitgave van het afbetalen van een eventuele lening in het budget past. Maar als er dan toch nog mensen zijn die onder druk van financiële problemen het overzicht kwijtraken en vervolgens denken dat op te lossen met nog meer betalingsverplichtingen aan te gaan dan zijn er tegenwoordig de televisieprogramma´s. Deze zijn in staat onder toeziend oog van vele kijkers de problemen onder ogen te laten zien. En dat in een maatschappij waarin we toch altijd geheimzinnig doen over onze financiële toestanden. Maar als de nood op zijn hoogste niveau is doet niets er meer toe.

Reacties op dit artikel
U.kavrar, 2010-06-29
( +1 )

Ik wil graag30000euro mjn schulden betalen alstubif helpen.groetjes
U.kavrar, 2010-06-29
( -1 )

Mjn telefon nummer 0727501820 mobiel nummer 0636162810 danku wel.
Mr.james david, 2013-05-08
( +1 )

Solliciteer voor een snelle en handige lening af te betalen rekeningen, start een nieuw bedrijf of opnieuw de financiering van uw projecten op een goedkoopste rente van 3%. Heeft contact met ons vandaag op worldwideloaninvestments@msn.com met lening bedrag dat nodig is als lening.

Eerste benodigde informatie van u:
(1) Volledige Namen:
(2) Bedrag nodig is als Lening:
(3) Telefoonnummer:
(4) Duur:
(5) Land:
(7) Maandelijks Inkomen:
(9) Leeftijd / Geslacht:
(11) Begrijp je Engels:

Dank U,
Mr.James David
Lening Advert afdeling.
Henricus, 2014-01-07
( 0 )

Graag wil ik solliciteren naar een lening,

Ik heb 50.000,= euro nodig voor een nieuwe zaak met nieuw horeca concept.
Dit bestaat nog niet in Amsterdam, zal de eerste zijn.
Opzet Merknaam en uitbouwen naar keten.

Interesse?
henricus2013@gmail.com
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl