X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Schulden voorkomen door overzicht

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 01-04-2010
Auteur: Linde
Schulden ontstaan vaak door een gebrek aan overzicht. Gezinnen weten vaak niet hoeveel ze uitgeven en hoeveel ze maximaal kunnen uitgeven. Door meer uit te geven dan dat er binnenkomt, ontstaan er schulden.Schulden ontstaan niet alleen bij gezinnen met lage inkomens. Ook gezinnen met een boven modaal inkomen hebben steeds vaker grote schulden. Particulieren die goed overzicht houden over hun geld, weten exact wanneer ze moeten gaan opletten. Zodra er schulden bestaan is het moeilijk om deze weer kwijt te raken. Gezinnen met schulden hebben grote moeite om de schulden weer weg te werken. Ze hebben namelijk al moeite om rond te komen van het beschikbare geld, en toch moeten ze ook nog de kans zien om schulden af te lossen en de rentelasten van deze schulden te dragen.

Overzicht op de geldzaken krijgen
Om goed overzicht te houden is het niet noodzakelijk om elke uitgave te administreren in een huishoudboekje. U kunt beginnen door inzichtelijk te maken hoeveel u de afgelopen maanden hebt uitgegeven en wat er binnen is gekomen. Daarnaast is het verstandig om notaís zoveel mogelijk op tijd te betalen. Zodra er een keer achterstanden zijn ontstaan, is het moeilijk om deze weer weg te werken.

De schulden zijn niet meer te beheersen
Zodra u inziet dat uw financiŽn niet op orde zijn, moet u zo snel mogelijk hulp inschakelen. De gemeente kan u hierbij helpen door een professionele schuldhulpverlener in te schakelen. Er zijn ook commerciŽle schuldhulpverleners die proberen te verdienen aan uw leed. Voorkom dit soort praktijken en vraag altijd hulp aan via de gemeente.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl