X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Beleggen, hoe te profiteren van de huidige crisis?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Finex Finex Auteur op infoyo sinds
24 September 2008


Bekijk het profiel van Finex
Datum: 13-10-2008
Auteur: Finex
Beleggingsexperts zeggen altijd dat je moet kopen als het bloed door de straten vloeit. Gezien de huidige ontwikkelingen in de financiŽle wereld kunnen we wel zeggen dat de straten roodgekleurd zijn. De dalingen van de beurzen zijn ongekend en er wordt gesproken van de ergste crisis sinds de jaren í30. Vrijwel iedereen is het vertrouwen in de economie en de financiŽle instellingen kwijt en heeft besloten om het geld ďveiligĒ weg te zetten op een spaarrekening. Maar eigenlijk zijn deze beslissingen irrationeel. Juist in een tijd van economische crisis valt er geld te verdienen op de beurs.

Beleggen op de lange termijn

Er zijn twee manieren om op dit moment geld te verdienen. De eerste manier is om je geld voor een lange tijd weg te zetten. Het is eigenlijk heel simpel. Doordat bedrijven efficiŽnter opereren en er innovatie optreed, groeit de economie elk jaar. Door de huidige economische crisis zijn mensen het vertrouwen kwijt, waardoor de koers van aandelen ontzettend laag zijn. Dit is echter van tijdelijke aard. Zodra de economie het vertrouwen van de mensen teruggewonnen heeft, zullen de aandelenprijzen weer stijgen omdat mensen hun geld weer gaan beleggen. Het is dus een kwestie van tijd voor deze crisis achter de rug is, en de aandelenprijzen weer gaan stijgen.

Beleggen op de korte termijn

De tweede manier om geld te verdienen door deze crisis is een stuk lastiger. Door de volatiliteit van de aandelen, dus hoe snel ze omhoog en omlaag gaan, zit er ontzettend veel verschil in de beurskoersen. Als je de grafieken van de AEX erbij neemt kan je zien dat er ontzettend grote pieken en dalen zijn. Door deze te analyseren kan je de aandelen kopen als je verwacht op een dieptepunt te zitten en verkopen nadat herstel is opgetreden. Het is lastig om deze dieptepunten te verklaren, maar er zit wel enige logica in. Zo hebben analisten berekend dat de koers van de AEX onder de -3 standaardstandaarddeviatie zit, wat extreem laag is. Deze overdreven reactie van beleggers moet haast wel een herstel oproepen. Door nu te kopen en te verkopen als ze 15% hoger staan heb je toch snel geld verdient, hoewel het puur speculeren blijft.

Reacties op dit artikel
Rosevalley, 2008-11-23
( 0 )

Tja al veel over nagedacht en ik zou zo wel aandelen willen kopen. Helaas ben ik niet kapitaalkrachtig.
Jam hamelen, 2010-07-20
( +1 )

Sinds ik dit gelezen heb, heb ik het beleggen opgegeven !!! http://www.croesusforum.com/de-beurs-voorspellen-een-beestig-karwei/

Geluk is het enige dat telt ?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl