X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Investeren in zilver een gouden zet

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van dan79 dan79 Auteur op infoyo sinds
19 Maart 2010


Bekijk het profiel van dan79
Datum: 22-03-2010
Auteur: Dan79
Zilver wordt net als goud weleens het echte geld genoemd. Tegenwoordig betaal je met papiergeld, maar de vraag is: Weten wij eigenlijk nog wel wat geld is"† Heel vroeger betaalde je nog met goud en zilver iets wat je nu met een papierenbiljet doet, of je schrijft alleen een bedrag over via de computer waarbij er alleen een paar cijfers veranderen op de de bankrekening.

Wat is Geld?

Wat is geld nu eigenlijk vraag je je dan af. Wie wat graaft op internet komt al gauw uit bij de geschiedenis van het geld en bij de edelmetalen goud en zilver. Met name goud, maar ook zilver zijn jarenlang het anker geweest van veel financiŽle systemen. Het voordeel van deze edelmetalen, is dat ze schaars verkrijgbaar zijn. Zilver en goud druk je in tegenstelling tot papieren geld niet zomaar even bij. Helaas heeft men in de loop der tijd de gouden standaard losgelaten. Dit systeem hield in dat de hoeveelheid geld wat een land bijdrukte werd gedekt door een bepaalde hoeveelheid goud wat een land bezat. Heden ten dage is dit niet meer zo en kunnen landen onbeperkt geld bijdrukken. In sommige gevallen kan dat leiden tot hyperinflatie iets wat we o.a. in Zimbabwe hebben gezien, waar de staat biljetten van 100 miljard Zimbabwaanse dollars drukte(= +/- 3 euro)

In dat soort gevallen zie je dat het systeem van onbeperkt geld bijdrukken ernstige gevolgen kan hebben. Naar mijn mening hebben de mensen die dit soort dingen aan zien komen en hun vermogen omzetten in zilver of goud goed naar de geschiedenis gekeken. Want goud en zilver behouden altijd hun waarde. Uiteraard schommelt de waarde van edelmetalen, maar uiteindelijk kan goud en zilver nooit lager dalen dan de produktiekosten van goud en zilver.

Zelf denk ik dat met name zilver een hele goede manier is om je geld veilig te stellen, en tegelijk een goede investering is voor de toekomst.

Zilver is een edelmetaal die in de industrie veel gebruikt en verbruikt wordt. Zilver zit in je mobiele telefoon verwerkt, in computers, in batterijen, je kan het zo gek niet bedenken maar in bijna elk electronisch apparaat zit zilver verwerkt. Dit maakt zilver tot een belangrijke grondstof voor de industrie, waarom? Omdat zilver als edelmetaal een ontzettend goede geleider is. Heel veel zilver wat in de industrie verbruikt wordt is ook voorgoed weg. Dat geeft dus aan dat de hoeveelheid zilver iedere dag afneemt. Uiteraard wordt er nog zilver gewonnen, maar de zilverwinning is al jaren lager dan wat men nodig heeft. Dus de vraag is al jaren hoger dan het aanbod en dat verandert nog steeds niet.

Waarom zilver nu nog zo laag geprijst is komt dan ook door prijsmanipulatie. Wie reeŽl naar deze situatie kijkt zou moeten vast stellen dat zilver een heleboel moet opbrengen als grondstof, maar dat is (nog) niet zo. Zilver levert ongeveer 15 dollar per oz op. Als ik kijk naar hoe hoog de vraag en hoe laag het aanbod al jaren is zou het in mijn ogen heel normaal zijn als zilver momenteel 100 dollar per oz zou kosten, maar dat is niet het geval. Hoe komt dat? Dit komt omdat beleggers in zilver de prijs manipuleren, men doet dit door zilvercontracten af te sluiten bij bepaalde banken waarbij men op papier(ook wel papieren zilver genoemd) een bepaalde hoeveelheid zilver koopt. Maar vaak sluit men meer papieren zilveren contracten dan dat er fysiek aan zilver aanwezig is. Op deze manier lijkt het alsof er ontzettend veel fysiek zilver aanwezig is en drukt men de prijs van zilver en dat is hoe men de prijs manipuleert.

Toch ben ik van mening dat deze prijsmanipulatie een keer door de mand valt. Als beleggers met zilvercontracten allemaal tegelijk om fysieke levering zullen gaan vragen van hun zilver, zal men erachet komen dat er helemaal niet zoveel zilver voorradig. Op dat moment zal de prijs van zilver ook flink gaan stijgen.

Hoe beleggen in zilver

Als je wil gaan beleggen in zilver kan dat op vele manieren. Ik raad mensen aan om niet in 'papieren zilver' te beleggen de nadelen hiervan heb ik uitvoerig besproken. Het beste kan je investeren in fysiek zilver, dus zilver wat je in je handen kan houden. Het meest handige is het kopen van zilveren munten. Je kan oude munten kopen uit de jaren 60. In veel landen werden veel munten in de jaren 60 gemaakt van een bepaalde hoeveelheid zilver. In Nederland heb je de zilveren guldens en zilveren tientjes gehad. Let wel op dat je voor dergelijke munten niet teveel betaald aan verzamelwaarde. Voorbeeld een zilveren tientje uit de jaren 70/73 bevat voor  gemiddeld 6 euro aan zilver, als iemand 10 euro vraagt betaal je dus 4 euro meer dan de eigenlijke zilverwaarde van deze munt. Dus hou dit altijd goed in de gaten. Ook kun je zilverbaren kopen, die worden door bepaalde smelterijen gemaakt. Je kan ze vaak online kopen bij edelmetaalhandelaren zoals bij koopgoud.nl of prakkenedelmetaal. Vergelijken van de prijzen loont wel want de 1 legt er meer provisie bovenop dan de andere metaalhandelaar. Een groot nadeel van het kopen van zilverbaren is dat ze vallen in een hoger btw tarief, een zilverbaar wordt gezien als industrieŽl goed en wordt daarom belast met 19% btw. Daarom is het voor particulieren beter om te beleggen in bullion coins. Dit zijn beleggingsmunten die door een land worden geslagen, en die bevatten altijd 1oz puur zilver. Twee bekende bullion coins zijn de amerikaanse silver eagle en de canadian maple leafe.  Deze munten zijn overal ter wereld bekend en verhandelbaar. Ook betaal je voor munten maar 6% btw in tegenstelling tot de zilverbaren, dus je bent een stuk goedkoper uit.

Goud daar wordt helemaal geen btw over geheven.

Dus als je wat geld over hebt en je wil het verstanding bewaren voor de toekomst dan is zilver een uitstekende manier om je kapitaal veilig te stellen. Zilver heeft intrinsieke waarde dit in tegenstelling tot een papieren bankbiljet die alleen maar een waarde vertegenwoordigd die gebaseerd is op vertrouwen, maar het bankbiljet zelf heeft geen enkele waarde. Wie dit beseft  heeft al een begin gemaakt met het ontdekken wat geld is. Wie dus goud en zilver koopt verzekerd op die manier zijn of haar vermogen tegen hyperinflatie of andere financieŽle rampscenario's die je maar kan bedenken. En naast het verzekeren van je vermogen zie ik in het investeren in zilver ook nog en kans op flinke winst, omdat ik verwacht dat door de toenemende vraag naar zilver vannuit de industrie de zilverprijs de komende jaren nog flink zal stijgen. Dus momenteel denk ik dat zilver de beste investering is voor de komende 10 a 20 jaar.


Reacties op dit artikel
Nathlanzilli, 2010-03-23
( +1 )

Heel goed artikel DAN79! Ben het helemaal met je eens dat zilver en goud hun waarde zeker behouden ,waar geld het verliest en zeker nu !Ik ben ook van mening dat ze al tijden de goud en zilver prijs manipuleren ..zilver zal zeer zeker nog een inhaalslag maken ..als investering zijn goud en zilver dan ook een zekerheids stelling voor je spaargelden en vermogen,klein of groot...

Wij zijn een grote internationale groep mensen die ook zeer verontrust zijn over de risico's van ons huidige financiele systeem ..je zei al dat de goudstandaard werdt afgeschaft en daar begon ellende...fractioneel bankieren , geld creeeren uit het niets en dat zonder intrinsieke waarde ...het geld in omloop is in nog geen jaar met factor 3,7 vergroot ,dus hyperinflatie hebben we al en dat niet alleen in Sinbabwe ...Europa wordt al ernstig geteisterd door waardevermindering van de euro ,maar er wordt maar steeds meer geld gepompt en dat overal in de wereld ...dat zal nog meer gevolgen hebben voor ons allemaal ...

Ik denk daarom ook ,dat we geen jaren hebben om te investeren ,maar dat we hooguit 2 jaar nog hebben ,als dat al zo zal zijn !!
Dus is het verstandig dat mensen onderzoek gaan doen ,en kijken naar mogelijkheden om hun geld om te wisselen voor goud of zilver , en dat ze een betaal middel hebben ,als de boel echt krijgt te klappen !Want dat de euro weg zakt en nog verder zal zakken is onafwendbaar..Nu kunnen ze nog denken dat ze het kunnen verdoezelen ,maar ook de overheid en politici in Nederland zullen met een jaar ,anderhalf geen oplossing meer weten ...omdat ons monetaire systeem niet meer werkt !!

Maar naast de munten die je zegt ,moet men ook gaan kijken wat nog meer te krijgen is aan goud en zilver...normalite was dit alleen ,qua goud ,mogelijk voor de rijkere mensen ....maar ook wij gaan Nederland iets nieuws tippen !

Er is eenmogelijkheid om een goudgedekte rekening te openen en je geld ,vanaf 50 euro per maand om te wisselen voor kleine eenheden goud(0,1 gram,1 gram,2,5 gram en 5 gram) en dat zit in een kaartje (kinebaren genoemd) wat ook gelijk het echtheids certificaat is ....999,9 fine gold...je krijgt een afschrift van je opgeslagen goud en je kunt het ook laten leveren ,wat ze wel adviseren omdat de tijd er zo slecht voor staat , en voorlopig te eerste jaren niet zal veranderen !

Goud heeft altijd bewezen zijn koopkracht te behouden en in dit geval gaat het ook niet om rendement of winst en GEEN belegging ,maar om het veiligstellen van je spaargeld en vermogen !!En dat je weet dat je in tijden van crisis handelbaar blijft !!

Er zijn zoveel mensen die niet weten wat er nou werkelijk speelt ,al die verbloemde gedlzaken ..het vertrouwen in de banken is er allang en de media houdt het aardig stil ..ze moeten ook wel ,want anders komt er paniek !

RTLZ staat vol met hooggeleerden en bekenden die wel aangeven van hoe en wat ...maar je kunt lang en breed gaan praten over hoe het komt allemaal ...
maar voor ons burgers is het tijd voor ACTIE en ONDERZOEK !!

Dus ik vindt idd dat je gelijk hebt DAN79 ...mensen moeten gaan kijken naar de mogelijkheden en dan buiten de banken om ,want die gaan dat niet aanraden en dat kunnen ze ook niet ,want zoveel goud hebben ze niet meer in Nederland ...

Ben blij dat er mensen zijn die dit ook vertellen aan de mensen DAN79 ,want we moeten ons wapenen tegen wat er aan komt !! En dat is ook de dubbele missie van onze groep ,mensen informeren en ze een keuze geven of ze goud nodig hebben ..en zoals jij het aangeeft zilver !


www.gold4paper.com
bekijk de filmpjes en lees de informatie en beslis of je iets gaat doen !
onder partner staat een vipcode :goudeerlijk

Voor alle mensen is er altijd een kans inn een crisis om iets te doen voor jezelf,je kinderen en kleinkinderen !!

groetjes DAN79 ,

nathlanzilli
Nathlanzilli, 2010-03-23
( +1 )

Het vertrouwen in de banken is er allang niet meer of beter gezegd onrust is er al veel meer als we denken ! ..bedoel ik boven in me bericht...mensen denken alleen ,denk ik ,we kunnen toch niets doen ,want ze hopen misschien dat de overheden en politici komen aandragen met een oplossing...dat is dus niet zo .....

daarvoor is ons falende monetaire syteem al te ver heen !!

Dan79, 2010-03-23
( +1 )

Hoi Nathanlanzilli,

Bedankt voor je reactie en aanvullingen. Goud zie ik net als jij ook als een verzekering van je vermogen. Wie kritisch kijkt naar de waarde van fiatgeld ziet dat het fiatgeld altijd in waarde daalt. Goud en zilver daarintegen behouden altijd hun waarde. Sommige mensen vragen zich af waarom nu edelmetaal? Maar omdat goud, maar ook zilver vele toepassingen kent in de industrie zijn het waardevolle grondstoffen.

En zoals in jouw bijdrage over goud en mijn bijdrage over zilver blijkt gewoon dat het gebruiken van goud en zilver als anker voor het in stand houden van een financie√ęl altijd heeft gewerkt. Het gaf zekerheid.

Nu is ons geldsysteem gebaseerd op het verstrekken van kredieten, en het bijdrukken van enorme hoeveelheden papiergeld. Wie daar nuchter naar kijkt kan op zijn vingers narekenen dat dit niet altijd goed zal blijven gaan en dit systeem ooit een keer gaat klappen. Binnen hoeveel jaar 2 of 10 jaar daar kan je over discusseren, maar dat het een keer mis gaat dat verwacht ik eigenlijk wel, ik verwacht zelf zeker binnen 10 jaar.

Ons financie√ęle systeem is ziek. Dus mensen die wat zilver of goud kopen ter bescherming van hun zuurverdiende centjes doen zeker iets verstandigs.

Nathlanzilli bedankt voor je reactie! Heb ook jouw bijdrage over goud gelezen, mijn artikel had ik al geschreven, en ik wist niet eens dat jij al een dergelijk artikel hier had staan, want mijn artikel over zilver heeft uiteraard veel raakvlakken met jouw artikel over goud.

Het enige verschil is dat ik in zilver meer kansen zie op winst omdat de voorraad zilver afneemt en die van goud min of meer gelijk blijft. Maar ik ben het 100% met je eens dat je met het kopen van goud je vermogen veilig kan stellen in onzekere tijden. Ik denk dat sommige Zimbabwanen misschien ook wel spijt hebben gehad dat ze hun papieren dollars destijd niet hebben omgezet in zilver of goud, ipv hun (naar nu blijkt) waardeloze papieren geld te bewaren. Uiteindelijk zal al het papiergeld na verloop van tijd weer terugvallen op de oorspronkelijke waarde van het papier en de inkt, en de eventuele energiewaarde van 5 seconden je huis verwarmen

Jeff, 2010-03-29
( +1 )

Ja met schade en schande, bent ik nu ook smarter en slimmer GOLDMAN SACH, IN WALLSTREET, ENRON - 911. EVERYTHING IS CONNECTED!!! kijk ook eens op youtube ALEX JONES probeert de wereld ook tewaarschuwen, eerst wilden ik het niet geloven maar kreeg onlangs een fixe rekening van mijn spaar geld in belgie, hun pikken 3 procent in en ik krijg 1 procent interest daar begint het al mee. ZILVER ga ik doen
Dan79, 2010-03-30
( +1 )

We kunnen zelf ons vermogen beschermen zonder afhankelijk te zijn van overheden of banken.

Nathlanzilli, je hebt inderdaad gelijk dat we ons niet te afhankelijk moeten maken van de overheid en de banken. Met goud en zilver ben je niet meer van dit soort instellingen afhankelijk.

Iemand die zilver of goud koopt is verstandig bezig om zijn of haar vermogen veilig te stellen tegen de instellingen die ongelimiteerd geld bijdrukken en op die manier een stevige bijdrage leveren aan de geldontwaarding(inflatie).

Als je papiergeld omzet in zilver doe je in feite het volgende:

Je zet je intrinsiek waardeloze papiergeld om om voor iets wat echte intrinsieke waarde vertegenwoordigd! Namelijk zilver en goud. Realiseer je altijd dat papiergeld geen enkele intrinsieke waarde vertegenwoordig dan alleen de waarde van een stukje papier en wat inkt. Je kan er net 5 seconden je huis mee verwarmen. Zodra het systeem achter het papiergeld faalt zal niemand meer een brood of pak melk meer willen verkopen voor een stukje papier!


Voordelen van zilver en goud tegenover papiergeld:

-edele metalen als zilver en goud kunnen niet even worden bijgedrukt, je bent afhankelijk aan wat moeder aarde ons schenkt uit de zilver en goudmijnen

-Papiergeld heeft geen enkele intrinsieke waarde zoals ik al zei, daarintegen wordt zilver gebruikt in de industrie om electronische apparatuur mee te maken(zilver is 1 van de beste geleiders, zilver wordt gebruikt op medisch gebied als anitbioticum, zilver heeft monetaire eigenschappen omdat het een schaars goed is in vergelijking met een papieren biljet, men kan mooie sierraden maken van zilver etc..

Ook goud wordt overigens gebruikt in computer onderdelen(oa in de processoren!!)

-Zilver(maar ook goud) heeft de potentie om flink in waarde te stijgen, dit omdat industrie√ęle vraag naar zilver al jaren hoger is dan het aanbod. Dus zilver het aankopen van fysiek zilver kan je zeker ook zien als een goede belegging(zelf ben ik van mening dat binnen nu en 10 jaar de prijs van zilver fors zal stijgen!)

Dus zilver, maar ook goud zijn een bezit die door de eeuwen heen hun waarde al hebben bewezen, en nooit waarde hebben verloren, zilver en goud zijn waardevast, van welke valuta kunnen we dat tegenwoordig nog zeggen?

Hoeveel papiergeld men ook drukt, papiergeld zal 1 nare eigenschap nooit verliezen, namelijk dat het altijd zijn waarde verliest! Zet daar tegenover goud en zilver , edele metalen die al een paar 1000 jaar hebben bewezen stabiele factoren te zijn. De prijs van goud en zilver zal nooit lager zakken dan de produktiewaarde van goud en zilver.

100 gram zilver kost ongeveer 60 euro, als je dat in je hand houdt voel je dat je echt iets in je handen hebt wat waarde vertegenwoordigd, leg daarna eens 6 papieren briefjes van 10 euro in je hand..die blaas je zo weg
Gold4u, 2010-03-30
( +1 )

Goed artikel! Ben blij dat er nog meer mensen zijn die zich verdiepen in de huidige problemen die ontstaan zijn door ons foute monetaire systeem. Je zou toch verwachten dat er veel meer reacties zouden komen op jou artikel. terwijl iedereen het er wel over eens is dat het de verkeerde kant op gaat met onze economie, werkgelegenheid en ons geld zie ik weinig actie. Wanneer je aan iemand vraagt van een jaar of 40 of deze persoon denkt dat er nog pensioen zou zijn wanneer deze persoon 65 jaar oud is, krijg je in de meeste gevallen als antwoord: Nee, ik denk niet dat ik nog pensioen krijg! Vervolgens gaan we weer gewoon ons ding doen en verdampt ons geld op de spaarrekening. De inflatie op onze munt (ik krijg de naam van ons geld mijn strot niet meer uit) is altijd hoger dan de rente op ons geld. Dus het verdampt! Bijna elke Nederlander denkt nog steeds dat ons geld gedekt wordt door goud wat bij de nederlandse bank ligt opgeslagen... Beetje jammer... dat goud ligt voor het grootste gedeelte in de VS.... deels verkocht en deels uitgeleend hahaha wat een grappenmakers die centrale bankiers! Straks gaat het helemaal mis met onze munt en is het niks meer waard. Op dit moment zal er wel weer een joker uit den haag opstaan en ons goud terug vragen. Wat zal het antwoord zijn? Sorry wij hebben het ook uitgeleend, maar we betalen het wel even. Hup de geldpers weer even in 5 ploegen en we hebben er weer wat oudpapier bij. En dan nog bedankt zeggen, even op de foto met zo'n dropveter uit het witte huis en ze leven nog lang en gelukkig!

Mensen koop edelmetaal en bescherm je vermogen nu het nog kan!

Voor iedereen die denkt dat het allemaal wel meevalt: Sorry dat we je wakker hebben gemaakt.... Weltrusten maar weer!
Danny, 2010-03-30
( 0 )

Hoi Gold4u

Jij had ook al een goed artikel geschreven. De kern van de zaak is inderdaad dat banken en overheden ongestraft hardwerkende mensen bestelen door het ongelimiteerd bijdrukken van geld. Als ik als particulier geld bijdruk wordt ik opgepakt. Vals geld heeft namelijk een negatief effect op ons geldsysteem.

Maar banken en overheden mogen hetzelfde doen maar dan legaal door enorm veel geld bij te drukken, en op die manier kunnen ze straffeloos onze zuur verdiende centjes laten ontwaarden.

Ik snap ook niet dat mensen dit over zich heen laten gaan. Het is zeker een verstandig besluit om een deel van je vermogen te investeren in zilver en goud, het is waardevast en het geeft zekerheid. Mensen kijken je soms gek aan als je aangeeft een deel van je geld maandelijks in zilver en goud te investeren, maar bij de eerst volgende krisis snapt men wel waarom ik dat doe.

Zelf ben ik vrij somber over de toekomst van ons geldsysteem wat naar mijn mening niet een lang leven meer is beschoren. Geld moet gedekt zijn, en dat is nu niet meer zo.

Belachelijk eigenlijk dat banken die onder private bedrijven vallen gewoon de geldpers kunnen laten draaien of op de computer even wat geld cree√ęren vannuit het niets, en op die manier het geld waar we met z'n allen hard voor moeten werken laten ontwaarden.

Hopelijk zijn er mensen dit onze artikelen hier maar ook elders op internet lezen over deze kwestie en het serieus nemen. Zelf steek ik elke maand wat geld in edelmetaal. Het is steeds een klein beetje, maar op de lange termijn spaar je toch een vermogen op in de vorm van zilver en goud en kan ik rustiger slapen Zeker als je weet hoe banken met ons geldsysteem omgaan.
Gold4u, 2010-05-24
( 0 )

Nu het helemaal down the drain gaat met onze euro en ik veel vragen heb gekregen van ongeruste Nederlanders, heb ik hier nog even een tip!

In Nederland is er op dit moment nog niet 1 Edelmetaalhandel die eens wakker wordt en een mogelijkheid aanbied om het gekochte edelmetaal op te slaan voor de klant. In Duitsland zijn ze hier veel verder mee. Wie wil nu voor een ton aan goud in huis hebben?

Ga naar www.gold4all.nl hier vind je de oplossing!
Danny, 2010-05-29
( 0 )

Inderdaad valt het me op dat je amper kluizen bij je bank kan huren, laat staan dat je je goud of zilver kan opslaan bij de edelmetaalhandelaar waar je het koopt. Dat is wel een nadeel.

Er zijn wel creatieve manieren om je edelmetaal te verstoppen, maar bij een bepaalde hoeveelheid is het wel prettig dat je het ergens veilig kan laten opslaan.

Wie weet dat men hier een keer op in zal spelen. Nederland loopt wat dat betreft wat achter met duitsland, maar ook in de vs zie ik dergelijke mogelijkheden om je edelmetalen op te laten slaan.

Arthur, 2010-10-19
( +1 )

Goed Artikel.
Het is inmiddels wel bewezen dat edelmetaal een goede investering is.
We hebben gezien wat er met aandelen en banken kunnen gebeuren. ( daar sta je dan met een papiertje met een paar getallen erop ).
Denk ook aan mensen die hun hele leven hebben gespaard voor hun oude dag en dan ook nog aan de belasting moeten betalen over hun spaargeld.
Ik kan investeren in edelmetaal ook echt aanraden, je houd lekker alles in eigen hand.
Koop je de baren bij een erkende leverancier zoals Arts-Edelmetaal ( www.arts-edelmetaal.nl ) weet je zeker dat ze echt zijn en dat je niet te veel betaald. Je kan de prijzen dagelijks op de website volgen en de prijzen vergelijken met andere aanbieders. Mocht je weer geld nodig hebben kan je zo weer inleveren de leverancier.
In dit laatste ben ik wel van mening dat je ondanks dat de baarkosten het een beetje duurder maken je beter iets kleinere baren kan nemen.
Sarah neely, 2011-02-12
( -1 )

Geachte heer / mevrouw

Dit is om u te informeren dat Capital Trust FINANCIEN FIRM momenteel een lening aanbieden bij 3% rente.
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen aan onze klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, zijn we klaar om te praten met u over hoe wij uw needs.and voldoen hoe u deze lening te krijgen. Laat ons u helpen regelen de financiering en krijgt ook een zeer legitieme lening. Wij zijn geregistreerd en erkend financi√ęle huisvesting geeft uit lening tegen een lage rente voor iedere serieuze persoon, indien ge√Įnteresseerd vul het aanvraagformulier hieronder

COMPANY HOUSE EXECUTIVE
21 Bloomsbury Street London.
WCIB 3XD United Kingdom


Aanvraagformulier:

1) Volledige naam :.........
2) Land :..............
3) Adres: ...
4) Sex :..............
5) Burgerlijke stand :......................
6) Beroep :..............
7) Telefoonnummer :......
8) Maandinkomen :.....................
9) Leenbedrag Nodig :...............
10) Lening Duur :..................
11) Doel van Lening :.................
12) Leeftijd: ..............
Neem dan contact met ons op als toepassing vinden moeilijk in te vullen.
Groet,
Sarah Neely
Lening Officer
E-mail: capitaltrustloan@sify.com
Vertellen: +447024027803
Fax: +448447742385
Joost, 2011-05-10
( 0 )

Ik raad www.golddirect.com aan. Ik heb daar erg goede ervaringen mee! Snelle levering en mooie producten.
Danny, 2011-11-17
( 0 )

Ik heb dit artikel al een tijd geleden gepubliceert, maar in de tussentijd was er veel gedoe rondom de euro(o.a. Griekenland en nu Italie). En we zijn er nog niet. Veel economen zitten vast in statisch systeem denken en men komt weer met nieuwe leningen en noodfondsen. Uiteraard is dit geen oplossing maar het uitschuiven van de economische dood van nu naar later. Maar een keer zal de rekening gepresenteerd worden, alleen willen politici en economen dat niet aanvaarden....het feest moet immers doorgaan!

Ik denk dat door deze schijnoplossingen er uiteindelijk een veel groter probleem in de toekomst zal ontstaan. Hoe je het ook wend of keert de rekening moet een keer betaald worden!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl