X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Financieel" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vraag geld terug van de belastingdienst nadat je belastingaangifte 2009 is afgehandeld.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Ackbar Ackbar Auteur op infoyo sinds
19 September 2008


Bekijk het profiel van Ackbar
Datum: 03-05-2010
Auteur: Ackbar
De deadline van de belastingaangifte 2009 is 1 april afgelopen. Zo zoetjes aan zullen de eerste aanslagen bij de mensen in de brievenbus vallen. Voor de†1 een leuk gebeuren aangezien ze een bedrag terugkrijgen, voor de ander een ramp omdat ze veel terug zullen moeten betalen. Er is echter nog een manier om geld terug te krijgen van de belasting nadat de aangifteperiode is geweest. Dit fenomeen heet middelen en kan vooral studenten, startende arbeiders en freelancers honderden euros opleveren.

Krijg geld terug door te middelen.

Middelen is een heel simpel principe en heel normaal. Veel mensen weten er echter niets van waardoor ze honderden euro's kunnen mislopen. Het principe van middelen: Voor de belastingdienst is het ook mogelijk om naar het inkomen van de afgelopen 3 jaar te kijken in plaats van naar het inkomen van slechts†1 jaar. Dit houdt in dat mensen die een nogal wisselend loon hebben gehad in de afgelopen drie†jaar (in dit geval de periode 2007-2008-2009) het totale inkomen bij elkaar op mag tellen en†gelijk mag uitsmeren over deze†periode. Dit kan aanzienlijke fiscale voordelen opleveren waardoor je alsnog over je aangifte geld terug kan krijgen!

Voorwaarden

Er zitten aan middelen wel een aantal randvoorwaarden. Om bijvoorbeeld te kunnen middelen moet het belastingverschil meer dan Ä500 bedragen voordat er iets terug te vragen valt. Daarnaast mag er maar eenmalig over een periode van 3 jaar gemiddeld worden†(je kunt dus niet de periode 2007-2009 middelen om vervolgens een jaar later de periode 2008-2010 te middelen).

Reacties op dit artikel
Abdurazak, 2010-07-17
( +2 )

Terug verangen over de jaaropgafe
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl